VÅRA KURSER

När du börjar använda ett system från oss är det bra att gå en kurs. Då kommer du dra större nytta av systemets alla fördelar. För att se kursutbud och datum, klicka på ett ämnesområde nedan.

På grund av rådande situation kommer vi en tid framöver erbjuda de flesta av våra kurser via webb. Aktuella datum syns på respektive kurs.

Anmäl dig gärna till en av vårens kurser!

Om våra kurser

Du får ny kunskap, djupare förståelse och tid att lösa praktiska uppgifter med nära koppling till din verksamhet. Kurserna genomförs i små grupper. Lärarna har gedigen erfarenhet och kunskap om det senaste. Är du nybörjare och går en grundkurs får du en ny plattform att stå på. Har du jobbat med Sokigos produkter en tid tar vi dig till nästa nivå.

Vi skräddarsyr även kurser utifrån olika behov. Det gör dem väldigt prisvärda. Hör av dig så diskuterar vi innehåll och upplägg.

Kurserna hålls oftast hos oss i Sundbyberg, men kan även genomföras ute hos er. Det beror på hur många ni är och var ni finns. Ta kontakt med oss för förutsättningar och pris. För att se vad kursen innehåller, klicka på kursnamnet. Alla priser gäller per person och i kurslokal. Vid kurs i Sundbyberg ingår lunch och fika.

Kurs på distans

Vi erbjuder även webbkurser på distans. De är ett effektivt komplement om du vill gå igenom ett mindre avsnitt av en produkt, nyheter eller få en repetition. För att delta behöver du ha grundkunskaper i den aktuella programvaran.

Anmälan

Anmäl dig HÄR eller ring 08-23 56 00. Inom en till två dagar får du ett mail med ”Tack för din anmälan”. Två veckor innan kursen får du en kursbekräftelse.

Avbokning

Har du anmält dig och får förhinder? Då behöver vi veta det senast tre veckor innan kursen.  Om du avbokar senare debiterar vi kursavgiften.