Välkommen till Spot On med Sokigo!

Vad är Spot On?

Spot On vänder sig till dig som är Sokigo-kund och som vill hålla dig ajour med våra geodatabaserade lösningar inom kart och plan, digitalt gaturum, smart VA, skola samt GIS-samordning.

När och hur ofta?

Spot On har lite olika karaktär mellan gångerna. Ibland är det ren produktpresentation, andra gånger presenterar vi specifika ämnen som är relevanta och aktuella för stunden för dig som kund. Presentatörer skiljer sig också åt. Ofta är det vi som arbetar inom olika områden på Sokigo, men det kan också vara inbjudna gäster, såsom kunder.

Upplägget är dock alltid detsamma. En gång i månaden. Alltid fredagar och samma tidpunkt: kl. 11:30 – 12:00. Vi inleder träffen med presentation kring ett specifikt ämne/produkt följt av möjlighet att ställa frågor.

Varför ska du anmäla dig till Spot On?

Du får ta del av nyheter och produktpresentationer av vårt utbud inom kart och plan, digitalt gaturum, smart VA, skola och GIS-samordning. Ämnen kommer att variera och olika produkter kommer att stå i fokus vid respektive tillfälle. Dessutom har du möjlighet att ställa frågor direkt till oss samt framföra dina idéer och funderingar.

Här kan du ta del av tidigare Spot On

I vårt videobibliotek hittar du alla våra tidigare sändningar av Spot On.

Spot On är tillbaka igen efter sommaren

Spot On den 14 juni blir sista sändningen innan vi tar sommaruppehåll, men våra digitala och kostnadsfria kundträffar är tillbaka i september med samma upplägg. Vi återkommer efter sommaren med inbjudningar och nästa tema. Håll gärna följande fredagar i din kalender:

Kommande Spot On-tillfällen

Fredag den 6 september kl 11:30-12:00
Fredag den 4 oktober kl 11:30-12:00
Fredag den 1 november kl 11:30-12:00
Fredag den 6 december kl 11:30-12:00

Teman för respektive Spot On presenteras i nästkommande inbjudningar.

Har du frågor om Spot On med Sokigo? Kontakta gärna: