Nyhet | Välkommen till Spot On med fokus VA!

Ny serie av digitala kundträffar för dig inom VA-verksamhet

Inom ramen för Spot On med Sokigo lanserar vi nu ett extraspår med fokus VA. Det innebär att våra kostnadsfria Spot On-sändningar kompletteras med en extrasändning varje månad där vi sätter VA-verksamhetens vardagliga behov och GEOSECMA för VA under luppen.

Varför ska du delta?

Vid dessa månatliga VA-kundträffar möter du vår VA-produktchef Daniel Mattsson. Han kommer att djupdyka i GEOSECMA för VA och lösningens olika moduler. Du får lära dig mer om hur modulerna stödjer dina verksamhetsspecifika arbetsflöden och se demos av verktyg och smart funktionalitet. Vid andra tillfällen bjuder vi på praktiska tips kring hur du kommer i gång med exempelvis mobila arbetsflöden eller förnyelseplanering. Givetvis finns möjlighet att ställa frågor. Vi är måna om att fånga upp dina behov och frågeställningar så att vi ökar vår kunskap om vad som kan underlätta din VA-vardag.

Till vem riktar sig Spot On med fokus VA?

Alla våra VA-kunder är varmt välkomna att delta! Kundträffarna kommer att beröra olika ämnen varje gång, så oavsett om du arbetar med planering, dokumentation eller drift och underhåll kommer det att presenteras matnyttigt innehåll för dig under året.

Tidpunkt?

Vi kopierar upplägget för vanliga Spot On med Sokigo. Det innebär att Spot On med fokus VA också kommer sändas fredagar, en gång i månaden mellan kl. 11.30 – 12.00. Givetvis säkerställer vi att datum för Spot On och Spot On med fokus VA aldrig krockar.

Välkommen till premiären den 20 september

Tema | Arbetsflöden i GEOSECMA VA Drift och underhåll

I premiärsändningen kommer du att få se hur du hanterar vardagliga arbetsflöden kring felanmälan, skapande av underhåll samt arbetsorderhantering i GEOSECMA VA Drift och underhåll – modulen som möjliggör ett systematiskt förebyggande och avhjälpande underhåll, både i fält och på kontoret.

Klicka här för att anmäla dig till Spot On den 20 september kl 11:30-12:00

Anmäl dig senast den 19 september

Kommande Spot On med fokus VA

  • Fredag den 11 oktober kl 11:30 -12:00
  • Fredag den 15 november kl 11:30-12:00
  • Fredag den 13 december kl 11:30-12:00

Teman för respektive Spot On presenteras i nästkommande inbjudningar.

Möt Daniel i vår intervju!

Är du redan nu nyfiken på Sokigos VA-produktchef som kommer att hålla i våra nya kundträffar inom VA? I intervjun berättar Daniel om sitt arbete med att leda utvecklingen av GEOSECMA för VA och vad som väntar i höst:

– Det är en otroligt spännande fas att komma in i och jag ser framför allt fram emot dialogen med kund, att få ökad förståelse i hur Sveriges VA-organisationer arbetar, vilka problem som är viktigast att lösa så att vi kan fortsätta hjälpa dem.

Läs hela intervjun här

Presentatör