Ny chans att se Nova BAB, nu med utbetalningsfunktion

Ett automatiserat och processtyrt verksamhetsstöd för din handläggning av bostadsanpassningsbidrag. En helintegrerad lösning där e-tjänster, ärendehantering, robot och handläggarstöd samspelar med varandra. Ja, vi pratar givetvis om Nova BAB – verksamhetsstödet som ger en effektiv, transparent och rättssäker hantering av ansökningar.

Innehåll i kostnadsfri visning

Under denna visning kommer vi att visa hela flödet, från det att sökande/brukaren loggar in i e-tjänsten och ansöker tills det att beslutet är fattat, expedierat och kommunicerat.

  • Sökande
    • Sökande registrerar själv sina ansökningar och i ett senare skede kan de vid behov kompletteras. Därefter kan ärendet enkelt följas upp och beslutet kan hämtas alternativt att det levereras via Digital Post.
  • Handläggare
    • Handläggaren kan påbörja sitt arbete direkt i ett modernt, visuellt och processtyrt gränssnitt, till stor del med så kallad drag-och-släpp-teknik. Beslut för enkla åtgärder tas och delges helt automatiskt vid delegering av beslutanderätt till roboten.

Kort om Nova

Nova använder de digitala hjälpmedel som vi som medborgare är vana vid och förväntar oss. Förutom e-tjänster använder Nova Digital Post (t.ex. Kivra), snabb återkoppling på inskickade ärenden och handlingar med automatiska utskick och en tydlig överblick över brukarens pågående ärenden och ansökningar. Det blir en heltäckande demo av marknadens mest automatiserade handläggarstöd!

Anmälan

Fredag den 22 november kl. 13:05-14:00 – klicka här för att anmäla dig
Anmäl dig senast den 21 november

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna: