En viktig co-working-säsong startar nu!

Du är välkommen till höstens co-working-dagar – de mest spännande och betydelsefulla hittills! Den kommande övergången från ByggR till Nova innebär en avgörande förändring – dessa träffar ger dig chans att ta del av insiktsfull vägledning och inspirerande samarbete med branschkollegor. Tillsammans säkerställer vi en smidig och lyckad övergång!

Under hösten kommer träffarna att hållas på sex olika orter, från Malmö i syd till Östersund i norr. Det är kommuner som vi länge önskat besöka, men av olika anledningar har det dröjt. Nu är vi äntligen på väg och hoppas att denna geografiska spridning ger så många som möjligt chansen att vara med.

-Jag som malmöit, även om jag numera är hallänning, är extra glad att Malmö vill vara värdar för en träff, säger Mikael Rosenberg, affärsansvarig och planeringsansvarig för Novas aktiviteter.

– Superkul också att vi får komma upp till Emma Ödeen, verksamhetsutvecklare på samhällsbyggnad i Östersunds kommun, som är en av våra testare för nya versioner av Nova, fortsätter Mikael glatt.

Rätt stöd i övergången till Nova

Som vanligt kommer vi på Sokigo att mönstra upp med våra grymma verksamhetskonsulter, personer från kundservice och från affärssidan. Allt för att du som deltagare ska få rätt stöd kring så många frågor, användningsfall och vägval som möjligt.

– Mycket fokus kommer ligga på att stötta deltagarna, som ofta har någon form av planerings-, verksamhetsutvecklings- eller koordineringsansvar, kring hur kollegorna ska släppa ByggR och gå över till att handlägga i Nova, säger Christophe Poncin, produktstrateg på Sokigo.

– Vi känner att vi förberett oss väldigt väl, men är ödmjuka inför att det är ett arbete som måste göras ute hos kommunerna, av personer som dagligen administrerar och handlägger bygglov och inte jobbar i sitt verksamhetsstöd dygnets alla timmar, fortsätter Christophe med ett leende.

Vad innebär det att delta på en kostnadsfri co-working-träff?

  • Vi på Sokigo har ingen förutbestämd agenda för träffen. I stället formar vi dagen efter deltagarnas diskussioner och tankar. Självklart kommer vi vara aktiva, ställa frågor, reflektera och ge svar och tips.
  • Fundera ut ämnen som du och dina kollegor skulle vilja diskutera med andra. Skriv gärna ner alla frågor som du vill ha svar på.
  • Samla ihop och dela med dig av alla bra saker du och dina kollegor gjort i er kommun. Detta kan vara en möjlighet att förbättra dem ännu mer.
  • Var öppen, delaktig och nyfiken. Co-working-träffarna är till för att knyta kontakter och fortsätta inspirera varandra.

Datum för co-working-dagar:

Östersund, tisdag den 22 oktober kl. 09:00-16:00 – Klicka här för att anmäla dig

Botkyrka, onsdag den 6 november kl. 09:00-16:00 – Klicka här för att anmäla dig

Malmö, onsdag den 6 november kl. 09:00-16:00 – Klicka här för att anmäla dig

Kungälv, tisdag den 19 november kl. 09:00-16:00 – Klicka här för att anmäla dig

Borlänge, onsdag den 20 november kl. 09:00-16:00 – Klicka här för att anmäla dig

Solna, onsdag den 27 november kl. 09:00-16:00 – Klicka här för att anmäla dig

Anmäl dig senast 7 dagar före respektive tillfälle. Antalet platser är begränsade – först till kvarn gäller! Ditt deltagande är kostnadsfritt. Fri avbokning gäller.

Lunch

För dig som vill följa med går vi ut och äter en gemensam lunch som bekostas av var och en.

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna: