Nyhetsbrev Evolution kvartal 4 2021

Ett spännande år är snart till ända och vi ser fram emot ett händelserikt nytt år.

I detta nyhetsbrev kan du läsa om att Maria Lidholm har tagit över som affärsområdeschef på efter Carl-Johan Ahde, sårbarheten kring Log4J samt dess påverkan på Evolution.

Maria Lidholm – ny affärsområdeschef

Sedan oktober 2021 har Maria Lidholm tagit över rollen som affärsområdeschef efter Carl-Johan Ahde, som vid årsskiftet börjar sin nya tjänst som VD på vårt systerbolag S-Group Solutions.

Maria har en bakgrund som konsult med 20 års erfarenhet från IT-branschen där hon jobbat i olika industrier både i Sverige och internationellt. Karriären på Sokigo började 2015 och här har hon haft flera olika roller som bland annat produktägare för vår e-tjänsteplattform Abou och under de två senaste åren som Kundutvecklingschef.

Några ord från Maria
Under mina två år med Evolution har jag kommit i kontakt med ett flertal av er kunder vilket har lärt mig mycket om er verksamhet och verksamhetsbehov. Det är med stor entusiasm jag tar mig an den här rollen och ser fram emot att arbeta tillsammans med er för att driva affärsnytta och värde i era verksamheter.

Det är en spännande tid vi har framför oss med den stora lanseringen av nästa generation av Evolution och det ska bli oerhört kul att vara med på denna resa.

Ni får gärna höra av er till mig med stort som smått. Mina kontaktuppgifter är 08 – 470 75 10 samt maria.lidholm@sokigo.com. Tills dess önskar jag er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Log4J

Log4J har berört ett fåtal kunder och dessa har blivit underrättade. För mer information gällande sårbarheterna, läs gärna mer här!

Öppettider kundservice

Sokigos kundservice är stängd under julafton, nyårsafton och röda dagar – resterande dagar har vi öppet som vanligt.

Avslutningsvis vill vi passa på att önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år! 🎅🎄