Välkommen tillbaka från semestern!

Alla vi i Evolution-teamet har spenderat semestern i Sverige på olika håll och kanter. Douglas, Fredrik och Rashed har vandrat på olika platser i vår vackra natur norröver. Josefin och Johan Ekelund har varit på besök i sina hemtrakter nere på västkusten och Mattias Jansson har varit på besök i de småländska skogarna. Bilden ovan är från Douglas äventyr på Södra Kungsleden.

Vi hoppas att du har fått koppla av och nu är redo för en ny höst tillsammans med oss. Vi har i detta nyhetsbrev glädjen att få presentera både en ny kund och nya medarbetare.

Trevlig läsning!

Månadens modul

Evolution Connector Netpublicator Sign är vår integration mot Netpublicators signeringsverktyg. I Evolution kan användaren skicka valfritt dokument för signering. De personer som ska signera dokumentet kan sedan bli notifierade via mail eller sms och behöver därför inte vara inne i Evolution. När dokumentet är signerat via webb-verktyget med BankID kommer det automatiskt synas i Evolution.

Se videon som beskriver hur integrationen fungerar: https://s3m.io/cUP9J
Läs mer om modulen: https://sokigo.com/produkter/evolution-sign/

Kontakta din kundansvarige om du vill veta mer eller om du är intresserad att få en visning av modulen.

Ny kund

Vi välkomnar Sala kommun som kund till Evolution. De har för flera år sedan varit användare av vår föregångare Winess, därför är det extra kul att ha dem tillbaka hos oss igen!

Uppdraget vi har framför oss är väldigt spännande. Det handlar inte enbart om dokument och ärendehantering utan även en totalt digitaliserad politikerhantering som inkluderar närvarohantering, omröstningar, arvodesutbetalning, videomöten och mycket mer. Sala kommun blir den första kunden som får detta. Spännande!

Personalnytt

Vi välkomnar två nya kollegor till Evolution-teamet:

Thomas Dahlberg heter jag och har arbetat mer än 20 år inom IT-branschen. Jag har arbetat mycket som databasadministratör samt med prestandaproblem (mest SQL) och konverteringar av databaser men även en del utveckling.

Jag kommer från Umeå i Norrland och har nu flyttat ner till Stockholm för att se mer av huvudstaden. På fritiden gillar jag att se och uppleva saker, fotograferar mycket och reser gärna till andra länder.

 

Hej allihopa, jag heter Philip Törnerius och är den nya leveransteknikern i teamet. Tidigare så har jag jobbat inom IT hos SLL och Skatteverket.

På fritiden utövar jag Thaiboxning på elitnivå, och coachar nybörjare inom sporten.

Jag ser fram emot att jobba med er alla!

Kundportalen

Vill du ha inloggning till vår nya kundportal? Hör av dig till kundservice-evolution@sokigo.com

Avslutningsvis vill vi i Evolution-teamet passa på att önska dig en trevlig helg!