Kom och jobba tillsammans!

Vi tror på att lära av varandra genom erfarenhetsutbyte. Vi bjuder därför in till ytterligare en co-working för dig som arbetar med Evolution och vill utveckla din organisations användning av systemet.

Välkommen till co-working i Karlshamn

I våras hade vi premiär för Evolution co-working och det blev en lyckad och uppskattad dag på plats i Lidköping. Nu vill vi erbjuda dig som Evolution-användare möjligheten att få träffa andra användare, utbyta idéer och vara kreativ tillsammans under en co-working-dag hos Karlshamns kommun. Under dagen arbetar du ihop med kollegor från andra organisationer som använder Evolution med liknande ansvar och utmaningar som du och din organisation har. Vi på Sokigo kommer också att närvara och tillsammans får vi tid att lösa problem och diskutera både vardagliga och strategiska frågor. Ni disponerar dagen tillsammans på det sätt ni önskar.

Detta tillfälle riktar sig till dig som på något sätt jobbar dagligen i Evolution.

Hur fungerar det?

Vi börjar med kaffe ca kl. 9:15 och därefter tar vi en runda bland närvarande för att se vad ni önskar lyfta under dagen.

Ni som deltagare styr agendan. Förbered dig gärna genom att ta med goda exempel på saker ni är stolta över och som ni tror andra kan ha nytta av, men även frågor som du och kollegorna brottas med för att kunna hjälpa varandra i era dagliga utmaningar.

Från Sokigo kommer vi att delta med kundansvariga och och produktägare.

Anmälan

Onsdag den 13 november kl. 09:15-16:00 – klicka här för att anmäla dig!
Anmäl dig senast den 6 november

Begränsat antal platser (max 2 deltagare/organisation) – först till kvarn gäller. Ditt deltagande är helt kostnadsfritt.

Vår förhoppning är att kunna genomföra flera co-working-dagar på andra geografiska platser om intresse finns.

Plats

Rådhuset, Rådhusgatan 10, 374 36 Karlshamn

Lunch

För dig som vill följa med går vi ut och äter en gemensam lunch som bekostas av var och en.

Varmt välkommen med din anmälan!

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna: