God jul, gott nytt år och vi ses snart igen!

2023 var för många året då vi hittade hem i vardagen igen och det fanns äntligen tid att ägna sig åt lite efterlängtad reflektion, omvärldsbevakning och verksamhetsutveckling.

För oss på Sokigo har det varit ett år till bredden fyllt av aktiviteter och vi har framför allt fått chansen att vidareutveckla två av våra aktivitets-koncept – co-working och poddinaren. Det känns extra kul att Novas co-working-tillfällen numera hålls ute hos användare i kommunerna och att de dessutom har blivit fler till antalet. Bara under hösten hade vi förmånen att genomföra sex olika co-working-dagar! Det har varit aktiva och energifyllda dagar där diskussionerna har pendlat mellan systemen, verksamheten och de dagliga göromålen. Återkopplingen och reflektionerna vi har fått ta del av har varit odelat positiva och vi ser därför fram emot att köra vidare med oförminskad styrka under 2024.

Vad gäller våra lösningar har Nova och ByggR nu nått versionerna 2023.2 respektive 2.3.3. Det händer väldigt mycket i varje ny version av Nova. Under 2023 har bland annat grannhörande och remissförfarandet flyttat till webben under namnet Bevakade utskick och i Nova 2023.2, som släpps nu i december, har även sökfunktionerna tagits till helt nya nivåer. Allt detta och mycket annat kan du nu se fram emot att dra nytta av i Nova!

Att tänka på!

Vad händer med diarienumret i Nova när 2023 blir 2024?

Diarienummerserien slår automatiskt om till 2024 vid årsskiftet. Om du manuellt ska registrera ärenden i januari 2024 som inkommit under 2023 behöver du göra detta i ByggR och du kan inte använda ”Nyregistreringsguiden” för dessa ärenden.

Gå till din personliga profil i ByggR och välj bort guiden så får du i stället ett blankt ärendekort när du väljer ”Nytt ärende” – på detta sätt blir årtal är valbart.

Vi ses snart igen!

Håll utkik i din inkorg – inom kort är vi tillbaka med inbjudningar till vårens olika aktiviteter! Det blir co-working, poddinar, visningar av hela Nova (både fysiskt och digitalt), delar av Nova och ”egna Novor”. Du kan redan nu boka din plats till vårens Novaträff via vår hemsida.

Vi passar på att önska en fin ledighet med lugn och ro!

Bygg-gänget på Sokigo