Det är hög tid att säkra din plats – anmäl dig till vårens Novaträff!

Boka din plats på vårens Novaträff redan nu! Fortsatt fyllda av energin från årets träff går vi nu extra peppade in i planeringen inför Nova kundträff och utbildningsdag 2024. Nedan får du en första tjuvtitt på agendan och möjlighet att redan nu säkra din plats.

Varför ska du delta under Novaträffen? Föreläsarna, möjligheten till erfarenhetsutbyte och nätverkande samt nyhetsuppdateringen och utbildningen är bara några av de guldkorn som tidigare deltagare lyft fram i enkätsvaren.

2024 års kundträff och utbildningsdag kommer att hållas på ett fantastiskt ställe med välrenommerad mat, suverän lokal och med en makalös utsikt över Stockholms inlopp där stad och skärgård möts.

Träffen riktar sig lika mycket till dig som ännu inte påbörjat din resa med Nova som till dig som är van användare. Det blir ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter med deltagare från andra kommuner!

Datum:

Måndag den 27 maj kl. 09:30 till tisdag 28 maj kl.16:00

Plats:

Elite Hotel Marina Tower, Saltsjöqvarns kaj 25 Nacka. Karta.

Program dag 1 – Novaträffen

9:30 – 10:30 Registrering, fika och nätverkande
10:30 – 11:30 Presentation av nya versionen, 2024.1 och lite godbitar från 2023.2
11:30 – 12:00 Vägen till pensioneringen av ByggR-klienten som handläggarstöd
12:00 – 13:00 Lunch och kreativa samtal med Nova-kollegor
13:00 – 14:30 Verkstad (läs mer)
14:30 – 15:00 Inspirationsföreläsning med Jan Malm från Mora kommun (läs mer)
15:00 – 16:30 Fika med co-working (läs mer)
16:30 – 17:00 Inspirationsföreläsning med Bakir Issa från Burlövs kommun (läs mer)
17:00 – 17:45 Statistik, rapporter och nyckeltal med Henrik Nordström (läs mer)

Preliminärt program dag 2 – utbildningsdagen

Dag 2, utbildningsdagen, kommer att vara uppdelad på fyra olika utbildningar fördelat under för- och eftermiddag. Det betyder att du som deltagare har möjlighet att välja två av kurserna nedan:

Mallar för e-post, Atom och dokument

Här får du ta del av grunderna i mallfunktionaliteten, skillnader i jämförelse med ByggR, vidareutbildning i ditt mallbyggande samt massor med smarta tips och trix.

Handläggning, tips och trix gällande Nova

Detta är för dig som registrerar och handlägger i Nova och vill lära dig mer, bemästra alla funktioner samt bli tryggare och snabbare i ditt handhavande.

Processer Next Level

En fortsättningskurs för dig som har varit med i införandet av Visuell styrning och som idag börjat bygga på verksamhetens fortsatta processer och smarta tavlor.

Nova Master Class

Här får du förutsättningarna för att accelerera automatiseringen och göra verklighet av dina och verksamhetens visioner. Denna utbildning riktar sig till dig som är trygg med att ”greja under huven”. Hur bygger du automatisk avvisning av ärenden? Vi går in på djupet i komplexa och avancerade automatiseringar med hjälp av regler och tavlor.

Kostnad

Pris: 3 550 kr exkl. moms. Priset inkluderar konferensfika och lunch för respektive dag samt middag den 27 maj.

Det går givetvis att hoppa över utbildningsdagen och då betalar du 900 kr exkl. moms för deltagande under Novaträffen den 27 maj. Priset inkluderar konferensfika, lunch och middag.

Anmäl dig och fyll i kryssrutan i formuläret senast den 20 december om du vill att kostnaden ska faktureras i år.

 

Klicka här för att anmäla dig!
Sista anmälningsdag 22 mars 2024

Hotell

Behöver du boka hotellrum finns reserverade rum på Elite Hotel Marina Tower fram till den 6 maj. Du hanterar själv din bokning och betalningen sker med kort direkt i samband med hotellbokningen. Läs mer och boka boende på Elite Hotel Marina Tower här.

Detaljerade programpunkter dag 1 – Novaträffen

Verkstad
Nytt för årets Novaträff är ”Verkstaden”. Här vill vi på Sokigo ha dina idéer och förslag kring framtida utvecklingspunkter/-funktioner. Ni blir uppdelade i grupper i vilka ni sedan förväntas ta er an en eller två funktioner där vi vill ha in synpunkter. Hur ska vi utforma, implementera och konstruera ny funktionalitet? Ni kommer att få givna funktioner, till exempel ”arkivering”, att vända och vrida på. Det blir ett unikt tillfälle att få möjlighet att påverka Novas framtid samtidigt som du, via konstruktiva diskussioner, får chans att knyta nya kontakter med kolleger i andra kommuner.

Inspirationsföreläsning med Jan Malm från Mora kommun
Jan Malm berättar om hur Mora låter fler än bara bygglovsfolket jobba med och ta del av Nova. Hur har Mora gjort Nova tillgängligt för till exempel räddningstjänsten, medborgarkontoret, miljöenheten och det kommunala vatten- och avfallsbolaget Nodava? På vilka sätt har dessa möjlighet att nyttja Nova och varför?

Fika med co-working
Co-working och fika – en oslagbar kombo! Här kan du få hjälp eller chans att hjälpa kolleger från andra kommuner. Passa på att ställa frågor till andra kommuner som byggt fiffiga dashboards eller, för dig som är ny i Nova, få stöttning av erfarna Nova/ByggR-användare att tackla kniviga frågor. Sitter du med en fantastisk lösning på ett komplext problem eller arbetsmoment? Detta är tillfället att dela dina tips med andra!

Inspirationsföreläsning med Bakir Issa från Burlövs kommun
Hur gick det till när en av våra nyaste Nova-kommuner gick in i systemet? Vad var utgångspunkten, varför gjorde de resan, vad fokuserade de på under införandet och vad har effekterna blivit så här långt? Vi möter Bakir Issa, som blivit ”snacket på stan” bland Skånekommunerna.

Statistik, rapporter och nyckeltal med Henrik Nordström
Henrik är en lika uppskattad som kunnig föreläsare. Under första dagens avslutande pass tar Henrik med dig på en resa in i statistikens och rapporternas förlovade värld. Det blir dashboards, Excel och Power BI och massor med inspiration. Vill du veta hur du och dina kolleger, givetvis även cheferna, får ut det mesta av den data ni har i Nova? Då får du inte missa detta pass!

Välkommen med din anmälan!

 

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna: