ProLocate Grönyteskötsel

ProLocate är en komplett produkt som innefattar både mobila klienter och webb. Kvalitetssäkra information om verksamhetens genomförda aktiviteter, såsom position, sträcka och tid.

Se dina arbetsområden i kartan, få hjälp med vägvisning till dina objekt, rapportera in hinder och avvikelser, allt för att skapa en enkel och överskådlig verksamhet.

Beslutsunderlag

  • Analys av effektivitet per maskintyp och arbetsyta
  • Planering och utförande får tydligare och bättre underlag
  • Verksamheten visas i realtid – mindre missförstånd och snabbare underlag för beslut

Förarstöd

Se skötselbeskrivning av ytor och objekt direkt i appen. Hitta enkelt till dina uppdrag med hjälp av färdbeskrivning. Se direkt i appen vad som producerats under dagen.

Välj aktivitet

Skapa enkla och effektiva faktureringsunderlag genom att direkt se genomförda uppdrag och aktiviteter i verksamheten. Via enkla och moderna appar och webblösningar kan ni vidareutveckla er verksamhet med ny fräsch teknik.

Ärendehantering

Rapportera enkelt hinder eller brister via appen (typ nedfallet träd, grässkada, fordon ivägen). Dessa kan sedan presenteras till uppdragsgivaren och planeras in som arbetsordrar så att utföraren får dem direkt i appen med position och beskrivning.

Kartfunktion

För att komma till kartan dra skärmen i sidled. I kartan ser du arbetsytor och ärenden, du kan söka arbetsytor samt adresser. På ytorna ser du beskrivningar och eventuella skötselanvisningar.

Sätt en knappnål på önskad plats och därefter kan du välja ruttning och få vägbeskrivning och visning av färdväg i kartan.