DIREKTARKIVERING

Digital arkivering från pågående verksamhet till arkiv.
Direktarkivering är integrationslösningen som gör det möjligt att låta digital information flöda löpande från att ärendet avslutas till att den ligger i ert digitala arkiv.

För vem?
För er som vill effektivisera verksamheten samtidigt som ni spar in på kostnaderna för digitalisering av analog information

Varför Direktarkivering?
Direktarkivering ökar effektiviteten, sparar på kostnader och miljön samt är en av byggstenarna för att digitalisera verksamhetsprocessen. Direktarkivering kan till skillnad från ett vanligt FGS-paket ge en automatisk återrapportering och lämpar sig därför betydligt bättre för löpande arkivering utan att kräva onödig administration. Den lägger inte bara grunden för en digitaliserad process utan möjliggör också att den automatiseras.

Att använda Direktarkivering
Direktarkivering kan startas från både verksamhetssystemet och som en fristående lösning. I det senare fallet så kan arkiveringen utföras av personer som inte har tillgång till verksamhetssystemet.

Väx vidare!
Om verksamhetssystemet har stöd för status på handlingsnivå så kan arkivering ske ”silent” dvs. utan användarens inblandning och vara ett steg på vägen mot en automatisering av er verksamhetsprocess.

Ladda ner (Kräver inloggning)KurssidaSupport

TEKNISK INFORMATION DIREKTARKIVERING

Aktuell version: 2.0
Systemkrav: PDF

Produktägare

Anna Tell

Telefon 08- 562 253 91
Mail anna.tell@sokigo.com

Sidan uppdaterades den 24 maj, 2017.