Viktig information om FB 7.10.10 – främst för dig som har FB FIR RiksSök!

FB 7.10.10 har stöd för Lantmäteriets nya versioner av direktåtkomsttjänster och är därmed obligatorisk för alla som har FB FIR RiksSök. Den omfattar även en del förbättringar i FB Webb, FB:s officiella vyer samt en ny version av FB Schemaläggare med förbättringar för KID Avisering. FB 7.10.10 är klar för release så beställ gärna installationshjälp direkt!

Nästa FB-version, 7.11, planeras till september/oktober 2023 och vi räknar med att denna version blir obligatorisk för alla våra FB-kunder.

Obligatorisk version för dig som har FB FIR RiksSök

För dig som har FB FIR RiksSök är det obligatoriskt att installera FB 7.10.10 då Lantmäteriets nuvarande versioner av direktåtkomsttjänster avvecklas den 31 maj 2023. Uppgradering krävs för att FIR RiksSök i FB Webb och FB Service ska fortsätta fungera fr.o.m. 1 juni 2023.

FB 7.10.10 rekommenderas till alla FB-kunder!

Vill du att vi hjälper dig med installationen?

Då många kunder kommer vilja ha installation av FB 7.10.10 så rekommenderar vi dig att kontakta oss snarast möjligt för att reservera en plats i installationskön. Skicka din beställning till kundservice@sokigo.com så återkommer vi med en bekräftelse samt installationsdag. Har du FB uppgraderingstjänst eller FB som driftas hos Sokigo behöver du inte höra av dig, då vi kommer vi i stället kontakta dig med förslag på installationsdatum.

Vill du installera på egen hand?

Föredrar du att installera på egen hand tillhandahåller vi uppgraderingsinstruktioner i samband med officiell release.

Officiell release

Den officiella releasen av FB 7.10.10 är planerad till mitten av maj 2023. Så snart vi är klara skickar vi ut information och tillgängliggör installationsprogram samt dokumentation via produktsidans FTP. Där loggar du in med användarnamn: HEMSIDA-FB. Saknar du lösenord är du välkommen att kontakta Sokigos kundservice.

Systemkrav

Det finns inga planerade större förändringar gällande systemkraven för FB 7.10.10.

Vid frågor eller funderingar, kontakta i första hand
Det går även bra att kontakta