Vem är du?

Vi tror att du idag jobbar med samhällsplanering eller övergripande geodatastrategier för offentlig sektor. För att trivas i Sokigos produktorganisation behöver du vara en utåtriktad och social person, som gillar att vara länken mellan våra kunder och utvecklingteamet och är bekväm i att ta affärsmässiga beslut. Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper om de produkter, applikationer och tjänster som ingår i ett kommunalt geodataerbjudande.

Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift, engelska är meriterande.

Dina arbetsuppgifter

Din huvuduppgift är att vara Sokigos verksamhetsexpert inom vårt erbjudande för den kommunala planprocessen. Det innebär till exempel att du ansvarar för strategi och vision framåt, marknads- och omvärldsanalyser samt kundvård. Du stöttar såväl kunder som kollegor i alla frågor som rör produkterna och säkerställer att Sokigo erbjuder rätt lösningar. Arbetsuppgifterna är varierande och består bland annat av att agera säljstöd vid upphandlingar, genomföra konsultuppdrag, hålla utbildningar, utförande av produktvisningar samt deltagande vid aktuella branchaktiviteter. I din roll ingår även resor och arbete på annan ort.

Tjänsten innebär ett kvalificerat, intressant och spännande arbete med stor utvecklingspotential. Låter det som en lockande utmaning? Då ska du söka detta jobb hos Sokigo!

Om Sokigo

Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden och världsledande inom systemlösningar för skogsindustrin. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder. Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 170 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Sokigo är en del av koncernen Addnode Group.

Placeringsort

Placeringsorten för denna tjänst avser i första hand vårt kontor i Sundbyberg men även andra orter där Sokigo har kontor kan komma i fråga för rätt person.

Låter det här intressant?

Känns beskrivningen av oss och tjänsten intressant? Då vill vi gärna att du skickar ansökan till kristian.lidin@sokigo.com så snart som möjligt. Märk din ansökan med ”Planprocessen”. Har du frågor kring tjänsten, kontakta gärna Kristian Lidin på telefonnummer 0709-99 90 53.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.