Sommarhälsning till dig som jobbar med FB

Efter en hektisk vår är det nu äntligen semestertider och vi vill önska dig en riktigt skön sommar! För dig som är nyfiken vill vi passa på att berätta lite kort om vad som kommer att hända kring FB i höst.

Två nya versioner av FB

I höst kan vi se fram emot FB 7.8.0 som beräknas vara klar i slutet av september och kommer då ha stöd för Lantmäteriets förändringar. Den andra versionen beräknas vara klar i slutet av december och kommer då stödja Skatteverkets nya aviseringsformat. Mer om innehållet i respektive release kommer när det närmar sig.

OBS! Vi vill också påminna dig som har en äldre version av Oracle om att stödet för Oracle 11.2.0.4 upphör i och med årsskiftesversionen.

Full fart framåt med FB!

FB är redan idag en bred plattform innehållande information om områden, fastigheter, byggnader, lägenheter, befolkning och nu även företagsinformation. Plattformen växer vidare med information om DeSO och RegSO vilket kan göra stor nytta i statistiksammanhang där information så som arbetslöshet, inkomst, utbildningsnivå och mycket annat efterfrågas. Samtidigt blir FB alltmer integrerad i många av våra nya lösningar kring stadsplanering och detaljplaneprocessen.

Vid frågor, kontakta gärna:

Kundservice, kundservice@sokigo.com
Affärsansvarig Joakim Hedlöf, joakim.hedlof@sokigo.com, telefon 08-404 31 86
Produktägare Helen Ekelöf, helen.ekelof@sokigo.com, telefon 08-560 388 51

Sist men inte minst vill vi önska dig en jätteskön sommar!
Hälsningar Helen, Joakim, Anna och alla andra som jobbar med FB