Sommarhälsning till dig som jobbar med bygglov!

Tillbaka till framtiden i höst, men först en nästan-normal-sommar! Efter ett år där det nya normala var något de flesta av oss inte såg på horisonten förrän om flera år, kan vi äntligen ana ljusare tider.

För oss på Sokigo har det inneburit ytterligare ett år med hemmajobb, möten via Teams och välfyllda chattgrupper. Här vill vi rikta en stor eloge till dig som kund för att du har deltagit i möten och informationsträffar med stort engagemang. Vi ser fram emot att skapa hur hösten och framtiden ska se ut kring detta tillsammans med dig.

Nova 1.4

För drygt en månad sedan släppte vi Nova 1.4. Att släppa en ny version är alltid roligt, vi får ut nya funktioner, möjlighet att skruva på saker som inte blev som vi tänkt och givetvis göra lösningen ännu bättre. I just denna version är det en del funktioner som snuddar vid paradigmskifte i hur ett ärendehanteringssystem jobbar. Läs mer här.

Poddinar

Innan vi önskar dig en skön sommar vill vi tacka för allt engagemang i och kring våra poddinar
– till dig som lyssnat, kommunerna som låtit oss låna personal och såklart till våra medverkande gäster!

Nya poddinar kommer tillbaka i höst. Har du eller dina kollegor förslag på medverkande gäster och ämnen så hör gärna av dig, vi tar tacksamt emot tips! För dig som kanske missat något poddinar, hittar du alla här.

Ha nu en jätteskön sommar och var rädd om dig, så vi ses på något sätt i höst!
Hälsningar från Kerstin, Anna, Magnus, Christophe, Robert, Henrik, Linda och Mikael