Sommarhälsning och inbjudan webinar till TNE Editor

Nu är det återigen dags att försöka slutföra det vi för stunden arbetar med och i stället se fram emot en välbehövlig ledighet. För många av oss har det varit ännu ett annorlunda år fullt av nya utmaningar som vi lärt oss mycket av.

På Sokigo har det skett många roliga och spännande saker och i texten nedan vill vi gärna lyfta fram några höjdpunkter.

TNE Editor och inbjudan till webinar

Lösningen är utvecklad i tätt samarbete med vår partner Triona och referensgruppen. Vi är stolta över att se de första kunderna gå i produktion under juni! Lösningen är godkänd av Trafikverket för ajourhållning av både vägnät och företeelser till NVDB. Det finns även funktionalitet för ”automatisk incheckning” förutsatt att kommunen är godkänd av Trafikverket för denna nivå. Anmäl dig gärna till vårt webinar om TNE Editor!

Datum för kostnadsfritt webinar:
Onsdag den 25 augusti kl. 09:00-10:30 – Klicka här för att anmäla dig
Anmäl dig senast den 14 augusti.

Kontakta marknad@sokigo.com vid frågor om anmälan.

Vid frågor om TNE Editor, kontakta gärna:
Affärsansvarig, Aris Kolovos, aris.kolovos@sokigo.com eller telefon 031-339 47 42.

Välkommen med din anmälan!

Nova TG

Ibland är det en utmaning att inte vara för kaxig men vi vill påstå att Nova Trafik och Gata är den smartaste lösningen på marknaden för hantering av ansökningar om nyttjande av kommunens mark. Lösningen används redan idag med stor framgång inom flera olika verksamhetsområden och väcker stort intresse bland våra kommuner.

LV/LTF 5.1

Många av våra kunder har redan uppgraderat till senast gällande version, 5.1 varav flera har valt att gå över till den nya kartan som medför en hel del förbättringar. En uppgradering av kunder i Sokigos driftade miljö kommer ske efter sommaren.

LV/LTF 6.0

Moderniseringsarbetet att göra LV bättre rustat för att kunna möta framtidens behov framskrider och vi hoppas på en första release under Q4 2021. Vill du veta mer om någon av dessa produkter, kontakta Aris Kolovos.

Vår partner Triona erbjuder tjänst för datafångst

Som de flesta redan känner till har Sokigo och Triona ett nära samarbete runt TNE Editor och LV. I och med Trionas nya erbjudande kring väginventering ser vi nu även möjligheter till fler spännande områden. Du kommer få höra mer om detta under hösten men om du är nyfiken går det redan nu att läsa om Trionas befintliga erbjudande här!

Kommunträffen 2.0 – tema geodata

Under Kommunträffen 2.0, som är helt kostnadsfri, kommer vi presentera hur vi ser att produkterna hänger ihop i ett sammanhang. Utöver detta finns en gedigen agenda med många verksamhetsområden som säkerligen du eller dina kollegor är intresserade av.

Kommunal geodata – en viktig förutsättning för ett fungerande Sverige!

Trevlig sommar från oss alla i teamet kring LV/LTF!