Sommarhälsning från teamet kring Focus Detaljplan!

Efter en på alla sätt annorlunda vår, får vi nu se fram emot en härlig och avkopplande sommar hemma i vårt vackra Sverige. Passa på att njut av allt det fina som finns i din närmsta omgivning. Innan du går på midsommarledighet kan du nedan ta del av lite blandad information kring Focus Detaljplan.

Information från Boverket

Boverket informerar om att beslut om föreskrifter och allmänna råd för detaljplaner som planerades att beslutas den 1 juli 2020 kommer försenas. Se mer information här! På grund av detta kommer även vår nya version av Focus Detaljplan bli försenad. Mer information kommer efter semestrarna.

Kurser

Vi planerar att kurserna under hösten kommer att ske via webb. Informationen uppdateras kontinuerligt på vår hemsida.

Tips & Trix-filmer

Du har väl inte missat att titta på våra tips & trix-filmer? Nya filmer laddas upp den första fredagen varje månad och de ligger därefter kvar så att du kan titta på dem när du vill. Du hittar länken till filmerna i vårt senaste nyhetsbrev som skickats ut till alla kunder.

Webinar

Tack till alla som deltog på våra webinar om Focus Detaljplan under våren. Skoj med så stort intresse och att vi på detta sätt kan mötas och informera om nyheter.

Vi önskar dig en trevlig midsommar samt en riktigt skön och avkopplande sommar och ser sen fram mot en spännande höst.

Sommarhälsningar
Lena, Anna, Niklas, Babak och Tony