Sökningar i Nova | En av de mest kritiska funktionerna har blivit ännu bättre

I och med version 2023.2 tog sökfunktionerna steget fullt ut in i Nova. Men vilka är de nya möjligheterna och hur får vi ut det mesta möjliga av dem?

Vi är alla sökare! I poddinerat Sökningar i Nova kommer vi att visa de senaste nyheterna samt möjligheter som funnits tidigare, men som nu har utökats. För många rutinerade ByggR-användare har till exempel den så kallade ”kikarsökningen” saknats. Nu finns inte bara den, utan även helt nya möjligheter att kombinera sökningar och spara dem. Ett exempel på utökade möjligheter är sökningarna för atomregler och dashboards som nu omfattar även Novas metadata, såsom ärende och händelser.

Välkommen att bygga på dina kunskaper!

Ge dig själv och kollegerna en extra skjuts in i 2023.2 – tillsammans med Henrik Nordström blir det alltid, minst sagt, matnyttigt! Vi kommer, precis som när Anneli visade ”Bevakade utskick”, köra samma innehåll vid tre olika tillfällen under våren. Anmäl dig till ett av dem eller alla tre, sitt tillsammans med lunchlådan eller ha poddinaret på ena skärmen och din egen Nova på den andra.

Datum för kostnadsfria poddinar:

Tisdag den 26 mars kl. 11:00-12:00 – Klicka här för att anmäla dig
Torsdag den 11 april kl. 11:00-12:00 – Klicka här för att anmäla dig
Måndag den 6 maj kl. 11:00-12:00 – Klicka här för att anmäla dig

Anmäl dig senast dagen före respektive poddinar.

Välkommen med din anmälan!

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna