På gång inom PlanDirekt

Utvecklingsarbetet med nya versionen av PlanDirekt är inne i slutskedet och release planeras att ske samtidigt som de första vårblommorna slår ut. Den nya versionen innehåller ett flertal nya funktioner och förbättringar.

PlanDirekt version 1.6

Det är dags för release av PlanDirekt 1.6 och den nya versionen går nu att beställa. Just nu pågår sluttester men redan under april månad kommer vi börja rulla ut den nya versionen till kommunerna.

Exempel på nyheter är:

  • Admin-gränssnittet ändras och förbättras
  • Fler möjligheter i textredigering som t.ex. tabeller, upphöjd och nedsänkt text m.m.
  • Hantering av motiv och koppling till bestämmelser bjuder på mer översiktlighet och koppling till flera bestämmelser i taget
  • Ändring av skede blir smidigare
  • Aktivitetslogg i gränssnittet

För beställning kontakta vår kundservice, kundservice@sokigo.com. Du som har vår uppgraderingstjänst kommer inom kort bli kontaktad av någon från Sokigo.

Nya kollegor

Vi vill passa på att tacka Mayssa för sin tid hos Sokigo och önska henne stort lycka till på sitt nya arbete med hållbar samhällsplanering! Mayssa har varit mycket uppskattad hos oss på Sokigo och även av våra kunder som haft henne som lärare på PlanDirekt-kurser eller som fått hjälp med supportfrågor. Vi passar samtidigt på att hälsa Emma Pohlman varmt välkommen till oss! Emma kommer ta över efter Mayssa genom att ta hand om både kurser och support rörande PlanDirekt.

Kurser

På vår hemsida finns det möjlighet att anmäla dig till våra användarutbildningar i PlanDirekt. Dessa sker vid olika tillfällen under våren så om du har en nyanställd kollega eller konsult kan de anmäla sig här!

Vid frågor och funderingar, kontakta gärna: