Officiell release av FB 7.10.10

Det har blivit dags för release av FB 7.10.10 – en version som alla FB FIR RiksSök-kunder måste uppgradera till senast under sista maj 2023. Nästa planerade FB-version kommer under tidig höst 2023.

Den främsta anledningen bakom FB 7.10.10 är omfattande förändringar i direktåtkomsttjänsterna. Utöver de obligatoriska förändringarna innehåller den nya versionen flera förbättringar i FB Tjänst, till exempel stöd för förbättrad grannehörande. Versionen inkluderar också ett helt nytt hjälpforum för FB Webb med förenklad åtkomst till användbar FB-dokumentation.

I vårt versionsmeddelande kan du ta del av samtliga nyheter i FB 7.10.10. Det är viktigt att du som är systemansvarig för FB i din kommun läser versionsmeddelandet, oavsett om du gör installationen på egen hand eller tar hjälp.

Uppgraderingsinstruktionen är för dig som installerar på egen hand. Installationsprogram och dokumentation hittar du via FB produktsidas FTP. Logga in med användarnamn: HEMSIDA-FB. Kontakta Sokigos kundservice om du saknar ditt lösenord.

Ytterligare information om FB 7.10.10 hittar du i vårt tidigare nyhetsbrev.

Önskar du hjälp med installation?

Kontakta Sokigos kundservice, snarast möjligt om du önskar hjälp med installationen, detta för att vi ska hinna hjälpa dig före den 31 maj.

 

Vid frågor om versionen, kontakta gärna: