Ny lösning för översiktsplanering i samarbete med Södertälje kommun!

Sokigo har under 2020 utvecklat en helt ny och heltäckande geodataplattform med tillhörande verksamhetsstöd. I samarbete med Södertälje kommun är vi nu i full färd att vidareutveckla vår lösning för översiktsplanering. Södertälje bidrar med värdefull kunskap kring användare och kommun, vilket gör att vi tillsammans kan säkra en slutprodukt som möter såväl nuvarande som framtida behov och förväntningar.

🧩DialogDirekt – en viktig pusselbit!

DialogDirekt är presentationsverktyget som låter dig kombinera en beskrivande text med interaktiva kartor, bilder och medborgardialog – allt för att underlätta den viktiga kommunikationen med kommuninvånarna.

En heltäckande geodataplattform

Vår nya plattform innehåller det stöd den moderna och digitala samhällsbyggnadsprocessen behöver. Lösningen är modulär med allt från kompetenta verksamhetsstöd för MBK och detaljplanering till kompletta GIS-verktyg för analys och delning av data kombinerat med prognos- och visualiseringsverktyg.

Vi är otroligt glada över samarbetet med Södertälje kommun och ser fram emot att, under 2021, kunna erbjuda effektivt stöd för dig som arbetar i den moderna och digitala plan- och geodataprocessen.

Mer information samt visningar av Sokigos nya Geodataplattform med tillhörande verksamhetsstöd väntar efter årsskiftet, så håll utkik i din inkorg!

Vid frågor och funderingar, kontakta gärna:

Affärsstrateg Per Hampus, per.hampus@sokigo.com, 08-457 47 55
Geodatastrateg Fredrik Söderberg, fredrik.soderberg@sokigo.com, 08-586 235 02