Nu kan du beställa Ecos 2.9

En ny version av Ecos är på väg! Detta är en av de mest omfattande uppdateringarna hittills med en mängd förbättringar och nya funktioner.

Ett smakprov av Ecos 2.9:

  • Status för handlingar skiljer nu ”Upprättad” från det nya ”Färdigställd”
  • Ett helt nytt flöde för expediering – nu med möjlighet att skicka digital post, exempelvis till Kivra eller Min myndighetspost
  • Låsning av handlingar som redigeras
  • Möjlighet att läsa in radondatafiler, första etappen
  • Dokumenttaggar för debiteringsbelopp och fler generella fakturatexter

Inte minst har Ecos 2.9 anpassats för den helt nya versionen av Tillsyn. Det har också hänt en hel del med våra e-tjänster i Minut Miljö såväl som anpassningar till Reflex och Nämnd. Dessutom kommer vi snart att presentera Reflex i ny tappning, besök vår hemsida för att hålla dig uppdaterad!

Observera att denna version är obligatorisk för att kunna rapportera till Livsmedelsverket. Denna gång är det inga förändringar i rapporteringen för 2022 men versionen behövs för att kunna sammanställa data för 2021. För att hinna rapportera i tid behöver installationen vara på plats senast den 31 januari 2022.

Du kan ta del av samtliga uppdateringar i versionsinformationen som du når via hjälpmenyn i Ecos. Beräknad release av Ecos 2.9 är vecka 47. Kontakta kundservice@sokigo.com i god tid för att beställa och boka leveranstillfälle.

Vid frågor och funderingar, kontakta gärna:

TF Produktägare Johan Foglander, johan.foglander@sokigo.com eller telefon 08-562 533 88
Affärsansvarig Jan Sjöbrand, jan.sjobrand@sokigo.com eller telefon 08-20 47 90