Sverige går för högtryck!

Trots Corona och karantän i alla dess former, kan vi konstatera att verksamheten ute i Sveriges kommuner går för högtryck. Självklart är det full fart även hos oss på Sokigo.

Intresset för vårt samarbete med Triona är stort och vi ser fram emot att få dela med oss av alla nyttor och fördelar det kommer leda till i din vardag.

Detsamma gäller Nova Trafik och Gata, Sokigos erbjudande för automatiserad hantering av ansökningar kring trafik- och gataområdet. Nova är framtagen för att stödja den verksamhetsbaserade processen och att säkerställa det digitala flödet för att helt enkelt göra din arbetsdag enklare.

Vad händer inom Trafik och gata?

Då allt fler har fått möjlighet att jobba på distans har intresset för våra driftade lösningar ökat markant. Den styrande faktorn är att underlätta för dig som användare. En driftad lösning ger ökad driftsäkerhet, snabbare tillgång till nya versioner och naturligtvis även smidigare support, vilket gör det till ett självklart val för många av våra kunder.

MA Gata, vår nya ytbaserade lösning, förenklar arbetet med beläggningsplaner och skapar helt nya möjligheter för användare att samverka med information mellan Sokigos olika system. Även detta ökar användarnyttan för dig.

Sist, men absolut inte minst, så släpper vi inom kort version 5.1 av LV och LTF. Utöver stöd för DK 29, så finns en hel del andra nyttigheter som exempelvis organisationscertifikat, stöd för väganknytningsområden och mycket annat.

För dig som har någon av våra senare versioner av systemen kan du i wikin, under ”senaste ändringar”, ta del av några av de ändringar som redan är genomförda och snart kommer till nytta för dig.

Vi ser fram emot en händelserik höst tillsammans med dig och kom ihåg att hålla utkik efter inbjudningar till kommande webinar!

Vill du veta mer? Kontakta gärna:

Produktägare Michael Hallgren, michael.hallgren@sokigo.com, 08-404 31 76