Julhälsning från Trafik och Gata-teamet!

Året närmar sig sitt slut och 2020 kommer blir ett år att minnas. Vi har alla, mer eller mindre, påverkats av pandemins framfart och fått anpassa oss till förändringarna på bästa vis. Med allt vi lärt oss går vi stärkta in i framtiden.

Eftersom vi inte fått träffas fysiskt har vi istället, tillsammans med dig som kund, hittat alternativa möjligheter att kommunicera och mötas. Vi ser nu ännu tydligare vikten av, och möjligheterna med, att digitalisera våra kunders verksamheter. Ett tydligt exempel på den digitala utvecklingen är att allt fler väljer en enklare vardag genom att låta Sokigo ta hand om driften av sina system.

Nya behov föder också nya lösningar!

Inom Trafik och Gata-området har ett flertal nya lösningar sett dagens ljus under det gångna året:

  • Nova Trafik och Gata, för automatiserad ärendehantering
  • Flex Gata, vår nya helt ytbaserade lösning för enklare ajourhållning och tydlighet i hela arbetsprocessen kring anläggningar i gaturummet
  • Sist men inte minst, vår stora satsning på modernisering av LV-plattformen som kommer ge stora nyttor för våra användare

Vi hoppas att du får chansen att njuta av lite extra ledighet under jul- och nyårshelgerna. Passa på att vila och ladda batterierna så ser vi fram mot ett ljusare 2021!

Från oss alla till er alla önskar vi en God Jul och ett Gott Nytt År! 🎅🎄
Teamet Trafik och Gata

För lite extra sköna toner, lyssna här 🎵✨