Julhälsning från team Bilflytt och Sokigo!

Det är minst sagt en annorlunda tid med en hel del begränsningar som vi lever i just nu. Detta gäller inte bara oss i Sverige utan hela världen. Dagens teknik och digitalisering har möjliggjort att, vi trots den rådande situationen, har kunnat hålla digitala informationsmöten och utbildningar. En positiv effekt av detta är att fler kunder haft möjlighet att delta på våra digitala möten jämfört med de tidigare fysiska kundträffarna.

Bilflyttsfamiljen har utökats och framtidsspaning

Det gångna året har Bilflyttsfamiljen vuxit med 3 nya kommuner och vi välkomnar Avesta, Kramfors och Kungsbacka kommun. Fler och fler kunder väljer att köra Bilflytt som en molntjänst vilket är fördelaktigt och tidsbesparande.

Våra tomtenissar arbetar för fullt med nästa version av Bilflytt. Vi har samtidigt startat en spaning om systemets framtid som sträcker sig längre fram än bara till nästa version. Det ska bli kul att så småningom få presentera allt detta för dig!

Sist men inte minst hoppas vi att du tar julens helgdagar i akt för vila och återhämtning, samt att du får möjlighet att umgås med nära och kära. Passa gärna på att njuta av härliga promenader!

God Jul och Gott Nytt År! 🎅
Bästa hälsningar Aris, Bengt, Andreas, Monica, Abel och Tomas