2020 – digitaliseringens år!

Detta blev året då vi som samhälle tog tillvara på möjligheterna med att jobba digitalt.

Vi vill börja med att tacka dig för att du och din verksamhet hela tiden fortsätter utvecklas. Det är er ansträngning och feedback som får oss att utvecklas och bli bättre. 2020 ställde tuffa krav, men tillsammans har vi lyckats hantera dessa utmaningar!

Under året har vi lanserat vår nya lösning Nova!

Nova knyter ihop våra olika programvaror till en lösning bestående av e-tjänster, visuellt handläggarstöd, roboten Atom och ByggR i botten. Att förmedla en lösning som denna har varit en utmaning för oss, men återigen har du som kund svarat upp med ett brinnande intresse. Tack vare initierade frågor och en vilja att utvecklas genom digitaliseringens möjligheter ser vi stor potential för Novas framtid!

Sokigo fortsätter arbetet under 2021 i samma höga takt då Nova kommer vidareutvecklas med massor av funktionalitet som t.ex. dokumenthantering online.

Vad händer med diarienumret i ByggR när 2020 blir 2021?

Diarienummerserien slår automatiskt om till det nya året. Om du ska registrera ärenden i januari 2021 som inkommit 2020, så ska du inte använda Nyregistreringsguiden. Gå till din Personliga profil och välj bort guiden så får du i stället ett blankt ärendekort där du väljer ”Nytt ärende”. Årtal blir då valbart.

Var rädd om dig och dina nära, så hoppas vi snart få möjlighet att ses, fysiskt eller digitalt, under 2021.

Till dess önskar vi dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 🎅🎄
Bygg-gänget på Sokigo

För lite extra sköna toner, lyssna här 🎵✨