Du är varmt välkommen till vår visnings- och inspirationsdag av och kring verksamhets- och handläggningsstödet Nova – Sokigos moderna verksamhets- och handläggningsstöd. Träffa oss i Rådhuset i Eslöv den 8 maj!

Innehåll – dagens upplägg

Följ med oss på en dag fylld av inspiration för att ta dig och din verksamhet vidare till nästa nivå av digitalisering med hjälp av ett modernt verksamhetsstöd för bygglovssidan! Vi visar bland annat:

  • e-tjänsteansökningar
  • automatiska registreringar
  • en robot (Atom) som jobbar i bakgrunden (automatiserat)
  • processtyrd handläggning i visuella gränssnitt med drag-och-släpp-teknik.

Ta del av Eslövs erfarenheter

Dagen till ära har vi även en pratstund med kollegor från byggförvaltningen i Eslöv. De delar med sig av erfarenheter, arbetssätt och hur förändringsresan sett ut för dem.

Möt oss från Sokigo

Under visningen blir du guidad av Sokigos rutinerade medarbetare Henrik Nordström, verksamhetskonsult inom bygglovsprocessen hos Sokigo, med förflutet inom bygglovverksamheten i Simrishamn. Med sin gedigna erfarenhet av införandeprojekt har Henrik förmågan att sätta sig in i användarens perspektiv och kommer beskriva hur Nova-lösningen är uppbyggd. Tillsammans med Camila Morales och Mikael Rosenberg blir det en dag full med inspiration, trevliga samtal och möjlighet att ställa alla frågor du kan komma på.

Du är varmt välkommen att anmäla dig till en omvälvande visning av Nova – en lösning vi är väldigt stolta över!

Datum för kostnadsfri visning av Nova:

Onsdag den 8 maj kl. 10:00-15:00 – klicka här för att anmäla dig
Anmäl dig senast den 30 april

Välkommen med din anmälan!

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna: