Co-working? Absolut!

Erfarenhetsutbyte och samarbete är nyckeln till framgång. Med dessa ord är co-working-konceptet tillbaka! I vår blir det totalt sex tillfällen, från Luleå, Eslöv och Göteborg till Vallentuna, Salem och Falun.

Varför co-working – tidigare deltagare berättar

Under årets första arbetsvecka fick vi förmånen att höra Simone Eriksson, bygglovhandläggare och verksamhetsutvecklare i Falun, berätta om sin erfarenhet av co-working-konceptet.

Varför har co-working i Dalarna blivit så bra?
Eftersom Nova är relativt nytt så har det varit otroligt värdefullt att samverka med andra kommuner i Dalarna. Co-workingen har verkligen hjälpt oss att skapa en kontakt och att bibehålla denna även mellan träffarna.

Det är inte alltid du har tid eller möjlighet att sätta dig och jobba med Atom och visuell styrning för att komma på hur en uppgift kan lösas på bästa sätt. Då är dessa tillfällen kanonbra. De olika kommunerna är organiserade på lite olika sätt och vissa har kommit längre av olika anledningar.

Sen är det väldigt trevlig att träffas. Jag blir så inspirerad av att se vad andra har gjort och det roligaste är när vi löser uppgifter tillsammans.

Tack vare de tidigare co-working-träffarna har vi till exempel infört ett koncept som heter ”Nova-fika Dalarna” där vi träffas en gång i månaden på Teams och lyfter olika frågeställningar som rör Nova, det är guld värt!

Vad var det som gjorde att ni ville vara värd för en co-working-träff?
När ni på Sokigo frågade kändes det självklart. Jag var med i Mora och kände att det skulle vara roligt att bjuda in kollegerna till oss i Falun. Förhoppningsvis kommer det någon ny kommun också som vi inte träffat tidigare och som vi kan dela nya erfarenheter med. Så, välkomna till oss i Falun allihop!

Hur fungerar det?

Upplägget är samma som tidigare – vi drar i gång vid halv tio och rundar av vid fyrasnåret. Vi på Sokigo kommer mönstra upp med två eller tre personer, alla med god kunskap om Novas olika delar och möjligheter. Agendan styr deltagarna över. Förbered dig genom att inte bara ta med frågor du och kollegerna brottas med utan även goda exempel och saker ni är stolta över och som du tror att andra kan ha nytta av.

Datum för co-working-dagar:

Luleå, tisdag den 27/2 kl. 09:30-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Linda Haak och Mikael Rosenberg.

Vallentuna, onsdag den 6/3 kl. 09:30-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Anneli Berglund, Christophe Poncin och Magnus Linzander.

Göteborg, tisdag 19/3 kl. 09:30-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Carolina Rojas, Camila Morales och Mikael Rosenberg.

Falun, onsdag 10/4 kl. 09:30-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Linda Haak, Anna Tell, Anneli Berglund och Mikael Rosenberg.

Eslöv, tisdag 7/5 kl. 09:30-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Henrik Nordström, Camila Morales och Mikael Rosenberg.

Salem, tisdag 14/5 kl. 09:30-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Linda Haak, Christophe Poncin och Magnus Linzander.

Anmäl dig senast 7 dagar före respektive tillfälle. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Ditt deltagande är kostnadsfritt.

Kontakta marknad vid frågor om anmälan, fri avbokning gäller.

Lunch

För dig som vill följa med går vi ut och äter en gemensam lunch som bekostas av var och en.

Välkommen med din anmälan!

Vid frågor, kontakta gärna: