Arbeta och utvecklas tillsammans!

Efter det varma mottagandet av konceptet co-working under hösten har det nu blivit dags för oss att bjuda in till nya tillfällen! I vår har du möjlighet att utvecklas, utbyta idéer och vara kreativ tillsammans med andra Ecos-användare i Uppsala, Luleå och Hässleholm.

Under co-working-dagen arbetar du ihop med oss och kollegor från andra kommuner som har liknande ansvar och utmaningar som du och din organisation. Tillsammans får vi tid att lösa problem och diskutera både vardagliga och strategiska frågor. Du disponerar dagen tillsammans med kolleger från olika kommuner på det sätt som passar dig och er.

Dessa dagar riktar sig till dig som har någon form av systemansvar eller på annat sätt arbetar med verksamhetsutveckling kopplat till Ecos.

Tycker du det låter intressant är du välkommen att anmäla dig till den dag och plats som passar dig bäst. Tänk gärna på att platserna är begränsade för denna aktivitet och det är därför en person per kommun som gäller.

Datum för Ecos co-working-dagar:

Uppsala, tisdag den 12 mars kl. 09:00-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Johan Foglander.

Luleå, tisdag den 19 mars kl. 09:00-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Niclas Nygren.

Hässleholm, tisdag den 14 maj kl. 09:00-16:00 – Klicka här för att anmäla dig
På plats från Sokigo är Johan Foglander.

Anmäl dig senast 7 dagar innan respektive tillfälle. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller. Ditt deltagande är kostnadsfritt.

Kontakta marknad vid frågor om anmälan, fri avbokning gäller.

Lunch

För dig som vill följa med går vi ut och äter en gemensam lunch som bekostas av var och en.

Välkommen med din anmälan!

Vid frågor och funderingar, kontakta gärna: