Rivstarta hösten med Novas första poddinar

Poddinarsäsongen drar igång och det blir en riktig rivstart med ett djupdyk i höstens stora fokus, övergången till att arbeta i Nova i stället för ByggR-klienten. Efter detta följer ett par matnyttiga poddinar med både kunskap, information och inspiration.

Kort om övergången från ByggR till Nova

Hösten är redan fylld av webinar och utbildningar rörande övergången från ByggR till Nova. Vi har tidigare gått ut med information via mejl och kommer att återkomma med ytterligare utskick kring ämnet. Det är viktigt att alla användare tar del av denna och att diskussionen förankras inom din organisation

Fredag den 23 augusti kl. 11:00-11:45

Klicka här för att anmäla dig

ByggR till Nova, hur går det till?

Under våren har vi kommunicerat att ByggR-klienten inom kort når pensionsåldern. Efter lång och trogen tjänst vill vi nu göra vårt bästa för att uppnå en lika bra avslutning för ByggR som klientens verksamma tid har varit.

Vi börjar med ett poddinar där vi, tillsammans med Susanne Lehtinen från Nyköpings kommun, pratar om vad det innebär för verksamheten att ändra sitt arbetssätt. Susanne delar med sig av Nyköpings erfarenheter och våra kollegor Linda Haak och Christophe Poncin berättar hur Sokigo stöttar och hjälper till under processen.

Fredag den 6 september kl. 11:00-11:45

Klicka här för att anmäla dig

Tips och trix med Henrik Nordström

  • ”Jag lär mig alltid en massa nytt på Henriks poddinar”
  • ” Jättebra! Mer sånt här!”
  • ” Det är alltid lika intressant att se Henrik visa små saker som kan ha väldigt stor betydelse och underlätta ett arbetsmoment.”

Ovanstående är alla exempel på omdömen från tidigare poddinar med tips och trix. Vi har hört era önskemål och bjuder därför vi på ett traditionsenligt tillfälle med Henriks bästa knep så här efter en lång sommar.

Oavsett om du är en novis inom Nova eller en avancerad användare vill du inte missa detta poddinar som innehåller något för alla och envar!

Fredag den 20 september kl. 11:00-11:45

Klicka här för att anmäla dig

Reflektioner från FSBS 2024

Att delta i de forum där våra användare finns är en självklarhet för oss som leverantör. Vi kommer därför att vara på plats i Karlstad den 11-13 september för att ta del av FSBS Utbildningsdagar. För att hålla diskussion och reflektion levande håller vi även efter årets konferens ett poddinar där vi lyfter delar av det som presenterats under dagarna i Karlstad. Vi plockar också upp de delar som påverkar arbetet i Nova och resonerar kring dessa.

Tillsammans med Senad Glamocak, avdelningschef för bygglov i Vallentuna, och Linda Haak, verksamhetskonsult på Sokigo och tidigare bygglovhandläggare i Enköping, blir det 45 minuter av intryck och erfarenhetsutbyte som både kan inspirera och informera.

Vid frågor, kontakta gärna: