Höstens nyheter inom Minut Miljö

Med den nya årstidens krispiga luft kommer även höstens nyheter för dig som använder Minut Miljö. Nedan kan du läsa mer om en ny e-tjänst, höstens digitala användarträff och en kommande uppgradering av de molndriftade miljöerna.

Ny e-tjänst finns nu i Miljörummet

Nu har det släppts en ny e-tjänst till Minut Miljö-paketeringen – Anmälan om avhjälpande för förorening. Tjänsten är färdig och finns att titta på i Miljörummet.

Är du intresserad? Kontakta gärna vår kundservice för att beställa tjänsten (obs. vanlig taxa för ny e-tjänst gäller).

Höstens digitala användarträff

Se till att redan nu boka in torsdag den 30 november i kalendern för Minut Miljös digitala användarträff! Under denna förmiddag får du ta del av de senaste nyheterna, vad som väntar framöver samt en möjlighet att lyfta dina frågor och funderingar. Dessutom kommer vi att berätta mer om, och visa, den nya e-tjänsten MMLIV2. Inom kort återkommer vi med en officiell inbjudan och en mer detaljerad agenda för träffen så håll utkik i din inkorg.

Kommande uppgradering för dig med en molndriftad miljö

För dig som nyttjar Minut Miljö som driftad tjänst kommer miljöerna i slutet av november att uppgraderas till Abou 2023.11.

Viktiga datum:

  • Testmiljön uppgraderas mellan den 22 och den 23 november
  • Produktionsmiljön uppgraderas mellan den 29 och den 30 november

Uppgradering genomförs med anledning av del 2 av projektet med FörRätt och en uppdaterad version av tjänsten MMLIV för registrering/ändring av livsmedelsanläggning.

Glöm inte att beställa den nya versionen MMLIV2 och reservera din plats i installationskön. Den nya versionen kommer att levereras under perioden december-februari. För att använda MMLIV2 behöver du ha version 2.12 av Ecos samt version 2023.11 av Abou.

Vid frågor, kontakta gärna: