Evolution nyhetsbrev september 2020

September har varit en händelserik månad. Projekten med alla våra nya kunder löper på, utvecklingsteamet fokuserar på utvecklingen av Evolution 2 Web och supporten har slagit rekord i antal ärenden per vecka.

Vi vill påminna dig om vikten av att ta en paus då och då. Ta en promenad på lunchen och njut av trädens vackra färger. Tänd några ljus och läs en bok, eller varför inte någon av alla våra handledningar på vår nya kundportal? 😉

Denna månad tipsar vi om vår nya Office-Add in 2.0, ett verktyg som gör att du kan arbeta direkt från Office till Evolution. Vi byter även supportsystem, något du kan läsa mer om nedan.

Trevlig läsning!

Månadens modul

Snart släpps Office-Add in 2.0

Med den nya modulen blir det enklare att hantera dokument direkt från office-programmen. Behörighetsstyrning är precis som tidigare möjligt genom Evolutions administratörsklient.

Du kan, utöver att direkt skapa dokument och spara ner dem till Evolution, även nå dina egna och andras ärenden. Office-Add in 2.0 gör det möjligt att förändra metadata för ärenden och handlingar. Du kan också söka dokument och ärenden i systemet samt få åtkomst till mappstrukturen i Evolution.

Kontakta din kundansvarige om du är intresserad av en visning.

Tips och trix i version 2.25

Det går nu som administratör att ange standardrättigheter som ska sättas på nyskapade ärenden (per ärendetyp), vilket görs i Admin under Tabeller\Standardrättigheter.

Nu kan handlingstyp sättas automatiskt genom att du som administratör pekar ut vilka handlingsbilder en viss handlingstyp ska vara standard för. Detta gör du i Admin under Handlingstyper genom att markera en handlingstyp och klicka på knappen Handlingsbilder. Nya registreringar, med handlingsbilder kopplade till en standard, får då per automatik rätt handlingstyp.

Nyheter

Supporten byter system

Den 12 oktober kommer supporten flyttas över till Zendesk, vårt nya supportsystem. Vi använder redan sedan tidigare Zendesk som vår kundportal.

Om ni inte har fått en inloggning dit ännu eller har några frågor, kontakta er kundansvarig. Mailadressen är som tidigare kundservice-evolution@sokigo.com.

Adressen för att logga in till kundportalen och följa era supportärenden är https://kdb.abou.se/hc/sv.

Hälsningar från Evolution-teamet!