Evolution nyhetsbrev oktober 2021

Nu kan vi äntligen ta oss tillbaka till kontoret efter att ha arbetat hemma i 1,5 år! Förhoppningsvis får vi snart möjlighet att träffas igen vid utbildningar, förvaltningsmöten och andra sammankomster.

I nyhetsbrevet kan du läsa om arbetet med Evolution Web samt Evolution 3, nya kunder som tillkommit under sommaren samt månadens modul Evolution Workflow 2. Vi vill även slå ett slag för kundportalen och våra nya filmer som har laddats upp.

Evolution Web – handlägg ärenden var du vill

Evolution Web är modulen för att bredda användandet av systemet i din organisation. Via webben kan du från valfri plattform arbeta med Evolutions mappar, ärenden och dokument. Evolution Web är ett komplement till Evolution 2 med ett helt nytt utseende riktat till de användare som inte har behov att nå alla funktioner.

Några fördelar med Evolution Web

  • Nytt utseende som gör det enklare att handlägga
  • Nya autentiseringsmetoder för inloggning
  • Du kommer åt Evolution från din smarttelefon, surfplatta eller dator

Utvecklingen av den nya generationen av Evolution pågår parallellt och benämns som Evolution 3. Produktblad för Evolution Web är under framtagning och i december bjuder vi även in till webinar där vi kommer berätta mer om Evolution Web och Evolution 3. Så håll utkik!

Pilotkunder

De kunder som har hört av sig och visat intresse för att vara pilotkund till Evolution Web kommer bli kontaktade under oktober månad och få ett erbjudande med mer detaljerad information. När Sokigo kommit överens med fyra pilotkunder planeras ett uppstartsmöte in under januari månad. Pilotperioden förväntas sedan pågå fram till sommaren 2022.

På grund av arbetet med Evolution Web och Evolution 3 kommer ingen ny version av Evolution att släppas i höst.

Månadens modul – Evolution Workflow 2

Alla kunder som har Evolution Workflow och uppgraderar till version 2.25 eller senare får den uppdaterade versionen av modulen. Med nya Workflow 2 går det att bygga mer avancerade flöden vilket gör att du kan anpassa arbetsflöden efter dina egna processer i större utsträckning. Den nya designen kräver mer teknisk kompetens av den som bygger flöden men det går samtidigt att göra dem otroligt smarta och avancerade.

Här kan du se en film på hur ett flöde kan byggas i WF2, ta även hjälp av handledningen som finns i kundportalen.

Kontakta kundansvarig hos Sokigo om du som kund är intresserad av att beställa utbildning i Workflow 2 eller om du önskar hjälp med att bygga dina flöden.

Evolutionfamiljen växer

Sokigo är väldigt glada och tacksamma över att det under sommaren har tillkommit nya kunder till Evolutionfamiljen. Vi välkomnar varmt Region Dalarna, Hallstahammar, Räddningstjänsten Storgöteborg och VafabMiljö. Vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete!

Även Skånekommunerna Sjöbo, Simrishamn, Tomelilla och Ystad har gett oss fortsatt förtroende genom att välja oss igen.

Kundportalen och filmer

Under den senaste tiden har vi översatt en del handledningar till videoklipp. Här finns alla filmer samlade men de går även att nå dem via Sokigos kunddatabas.

Hör gärna av dig till Evolutionsupporten om du behöver hjälp, kundservice-evolution@sokigo.com, 08-595 134 00