Nyhetsbrev kvartal 2 2021

Nyhetsbreven kommer framöver skickas ut kvartalsvis i stället för varje månad som tidigare. Vi på Sokigo hoppas att detta tas emot väl och att de fortsättningsvis ska fyllas med ännu fler nyheter.

I detta nyhetsbrev presenteras nya medarbetare, nytt kundservicenummer samt vårt spännande arbete med Evolution 3, vår webbaserade klient som vi för första gången kommer visa på vårt webinar den 22 juni. Agenda och inbjudan till detta hittar du längre ned i nyhetsbrevet. Missa inte chansen att delta!

Nytt nummer till kundservice

Det nya telefonnumret till kundservice är 0771-60 60 70. För att komma till registrering av ärenden gällande Evolution, välj alternativ 2 för övrig support.

Nya medarbetare


Katja Qvist är konsult och kommer arbeta som fullstackutvecklare med Evolution 3. Katja har ett stort intresse för IT och har gått data- och systemvetenskapligt program på Stockholms universitet.


Patrik Sjöberg börjar på Sokigo i juni och kommer arbeta som fullstackutvecklare med Evolution 3.

Vi välkomnar varmt Katja och Patrik till gänget!

Evolution 3

Arbetet med Evolution 3 har satt fart vilket vi på Sokigo tycker är väldigt roligt. Det kommer bli en lång resa och förhoppningen är att till årsskiftet 2022 vara i gång med pilotkunder som får testa systemet.

Inbjudan till kostnadsfritt webinar!

Vi välkomnar dig till ett webinar där vi kommer presentera vad som är nytt och vad som händer framöver med Evolution. Bland annat kommer vi för första gången demonstrera Evolution 3, det nya webbaserade Evolution som nu börjar ta form.

Agenda

Evolution 3 – vad du kan förvänta dig framöver av Sokigos nya dokument- och ärendehanteringssystem.

  • Demo
  • Roadmap
  • Utvecklingsteamet
  • Pilotkunder

Evolution 2 – nyheter från version 2.25 och 2.26 samt vilka projekt som pågår för tillfället.

  • Nyheter i produkten
  • Dagens modul: Evolution Workflow 2
  • Integrationer

I slutet av webinaret kommer det även finnas utrymme för frågor, både kring det vi presenterat och allmänna frågor till oss på Sokigo.

Datum för kostnadsfritt webinar:
Tisdag den 22 juni kl. 09:00-11:30 – Klicka här för att anmäla dig

Anmäl dig senast dagen före webinaret.

Kontakta marknad@sokigo.com vid frågor om anmälan.

Vid frågor om innehållet, kontakta gärna:
Produktägare, Mattias Jansson, mattias.jansson@sokigo.com, 08-595 134 76

Varmt välkommen med din anmälan!

Uppdatering av dokumentmallar i Evolution version 2.26

I version 2.26 av Evolution har organisationsstrukturen byggts om. Det går nu att registrera organisationen i en trädvy. Har du som kund mallar kopplade mot organisationsträdet så kan de behöva ändras efter uppgradering. Information om vad som ändras skickas ut till kund innan uppgradering. Behöver du hjälp går det alltid bra att kontakta er kundansvarige eller Sokigos kundservice. Glöm inte att du även kan gå in på Sokigos kunddatabas där du hittar information om olika moduler, handledningar, utbildningsmaterial m.m.