Evolution nyhetsbrev mars 2021

Tiden går verkligen fort och vi är redan framme vid april månad som rivstartar med påsk. I detta nyhetsbrev tänkte vi dela med oss av några tips och trix i Evolution samt månadens modul, Evolution avtal.

Tips och trix

Denna månad tipsar vi om olika smarta funktioner i Evolution:

Bevakningsrapport

Bevakningsrapport finns som en ikon på din personliga yta. Rapporten visar dina samlade bevakningar samt vem som har lagt bevakningar på dina handlingar och ärenden

Prenumerera

Du kan prenumerera på ärenden, mappar eller dokument genom att högerklicka och välja prenumerera. Detta visas sedan under din personliga vy under mina prenumerationer. Om handlingen uppdateras, eller om det tillkommer handlingar i ärendet/mappen, får du som prenumererar en notering om detta

Standardenhet

Under användaruppgifter i Evolution kan användare välja sin standardenhet som föreslås vid skapande av handlingar (Funktionen kräver Evolution 2.26)

Släpp sekretess

Det finns en hänglås-ikon för att släppa sekretessen på ett ärende eller samtliga dokument i ärendet som har sekretessbelagts med en viss paragraf (Funktionen kräver Evolution 2.26)

Månadens modul: Evolution Avtal

Tilläggsmodulen Evolution Avtal säkerställer en effektivare uppföljning av organisationens avtal. Det innebär att systemet meddelar de ansvariga för avtalen när åtgärder behöver vidtas och håller ordning på förlängningsperioder samt när avtalen blir inaktuella.

Med avtalsmodulen har du möjlighet att hantera olika typer av avtal, vilka avtalstyper som ska finnas lägger du upp i ett eget register. Detta leder i sin tur till en underlättad utsökning av specifika avtalstyper.

Fördelar med Evolution Avtal

  • Ger en snabb överblick av vad avtalet gäller tillsammans med information som avtalstecknare, avtalspartner och avtalets giltighetstid
  • Sorterar och kategoriserar avtal som tecknats med hjälp av Evolution Avtal
  • Erbjuder inställning för automatisk förlängning av avtal och kan skicka notifiering när uppsägning senast bör ske

Har du några frågor eller är intresserad av en visning, kontakta din kundansvarige.

Glöm inte att du alltid har möjlighet att gå in på Sokigos kunddatabas, där hittar du information om olika moduler, handledningar, utbildningsmaterial med mera.

Tack för mars månad, vi i Evolution-teamet önskar dig en härlig påsk med färgglada ägg och mycket sol!