Evolution nyhetsbrev juni 2020

Juni har passerat snabbt och vi har nu redan kommit in i juli månad. Vi hoppas att du under din semester får ta del av skön sommarvärme och att du får njuta av många avkopplande dagar hemma i vårt vackra Sverige.

I detta nyhetsbrev tipsar vi om hur du kan skapa ett autosvar för frånvaro samt informerar om några av nyheterna i den senaste versionen, Evolution 2.25. Sokigos nya hemsida är nu lanserad och där kommer du fortsättningsvis hitta information om våra produkter.

Trevlig läsning!

Kundportalen är för tillfället nedstängd

Just nu pågår flytt av Kundportalen och under tiden detta arbete pågår kan du istället kontakta din kundansvarige alternativt kundservice för att få de dokument som du behöver.

Ny kund

Vi är väldigt glada över att Sveriges Kommuner och Regioner ansluter till Evolution-familjen. Det är Sveriges största arbetsgivarorganisation och deras uppgift är att stödja och bidra till att utveckla kommuner och regioners verksamhet.

Tips och trix

Så här i semestertider tipsar vi om funktionen för autosvar i Evolution. Du hittar inställningarna under ”verktyg” och ”användaruppgifter”, sedan väljer du ”autosvar”. Detta innebär att ett autosvar ges när du får aviseringar om att ansvar tilldelats. Som administratör kan du även nå funktionen från Evolutions administratörsklient. Bilden nedan visar hur du kan skapa ett autosvar i Evolution.

Evolution 2.25

Nu är den nya versionen installerad hos våra första pilotkunder. Vi hoppas de nya funktionerna kommer till god nytta och att de förenklar din dokumenthantering.

Ett urval av nyheterna är:

  • Välja version vid kopiering av fil
  • Hanteringsanvisningar för handlingstyper
  • Användare som tagits bort från AD passivsätts i Evolution vid synkronisering

Alla nyheter hittar du i versionsinformationen som du fått på länk i nyhetsbrevet.

Vill du uppgradera Evolution?

Kontakta din kundansvarige om du vill beställa en uppgradering till Evolution 2.25.  Du hittar kontaktuppgifterna på vår kontaktsida under ”Konsult och leverans”.

Kontaktuppgifter till kundservice

Under sommaren är kundservice tillgänglig som vanligt på vardagar mellan kl. 8:00-17:00. Du kan ringa oss på 08-595 134 00 eller maila kundservice-evolution@sokigo.com.

Nyhetsbrevet är tillbaka i höst och vi siktar då vidare mot nya möjligheter.

Avslutningsvis önskar vi dig en en härlig sommar!