Mot ett nytt år!

 

Året 2020 är nu bakom oss och efter ett annorlunda jul- och nyårsfirande är Evolution-teamet nu tillbaka. Vi är redan i full gång med förvaltningsmöten, införanden, utveckling, uppgraderingar och annat som tillhör vardagen. Under 2021 hoppas vi att samhället går tillbaka till det normala och att vi får komma ut och träffa våra kunder i större utsträckning.

I månadens nyhetsbrev påminner vi om Kommunträffen del 2, presenterar nya funktioner i Evolution version 2.26 och välkomnar nya kunder och personal. Trevlig läsning!

Kommunträffen

Del 2 av Kommunträffen 2.0 går av stapeln den 9 februari. Livesändningen sker mellan kl. 10:00-11:00 och berör temat digitaliserad ärende- och nämndshantering. Det är helt kostnadsfritt att delta och ger dig en bra möjlighet till kunskapsbreddning. Har du inte anmält dig ännu så gör det nu!

Klicka här för att anmäla dig till Kommunträffen 2.0!

Ny version 2.26

Den nya versionen av Evolution, 2.26, har varit ute hos ett antal pilotkunder och uppgradering kommer genomföras succesivt under våren. Versionen har ett antal nya funktioner, bland annat:

  • Skapa nya ärenden direkt. Du kan nu skapa ett ärende utan att ha en ursprunglig handling.
  • Obegränsat antal nivåer i Evolutions organisationsstruktur.
  • Verksamhetsområdessekretess kan nu väljas för vilken nivå som helst i organisationsstrukturen.

Fullständig information om nya funktioner finner du här på kundportalen. Vill du beställa en uppdatering till version 2.26 eller veta mer, kontakta er kundansvarige.

Vi välkomnar nya kunder

Vi är väldigt glada att välkomna Region Östergötland som ny kund till Evolution. Affären ses som en stor framgång då Evolution-teamet har gjort en stor satsning på regionmarknaden och detta är ett steg i rätt riktning. Med Region Östergötland som kund innebär det nu att vi har totalt tre regionkunder för Evolution. Vi tror och hoppas på ett långt och framgångsrikt samarbete!

Personalnytt

Vi har en ny kollega i Evolution-teamet!

 

Hej,
Johannes Forssman heter jag och är ny kundansvarig för Evolution. Jag har tidigare arbetat som registrator, utredare och nämndsekreterare i kommuner i Stockholms län. Jag ser fram emot att få jobba med er och dra nytta av mina erfarenheter om hur det är att vara användare av ett dokument- och ärendehanteringssystem i min nya roll som kundansvarig.
 

Vi i Evolution-teamet önskar dig ett utvecklande och produktivt 2021!