Med en härlig sommar och spännande höst i sikte!

Innan sommaren och semestern är här på riktigt vill vi skicka ut ett nyhetsbrev med spännande nyheter i och kring Ecos som får oss att redan nu börja längta lite till hösten.

Tillsyn

Efter önskemål från ett flertal kunder har vi nu utvecklat och förbättrat våra mobila applikationer SLV-kontroll och Tillsyn. Bland annat har detta resulterat i att vi nu slår ihop krafterna för att skapa en gemensam webbapplikation med förbättrad funktionalitet.

Ett smakprov av nya Tillsyn:

  • En ny gemensam applikation för livsmedelskontroller, tillsyner och platsbesök
  • Möjlighet att skapa ärenden direkt från applikationen
  • Generella dokument kan laddas upp och göras tillgängliga via applikationen, oavsett tillsyn
  • Möjlighet att lägga till egna kontrollpunkter och textblock i protokollet under besök
  • Åtgärdsregistrering för livsmedelskontroller
  • Hantering av foton
  • Export- och importfunktion för delning av kontrollpunkter och formulär

Missa inte att anmäla dig till våra webinar där vi presenterar nya Tillsyn!

Atom

Under hösten ser vi även fram emot att kunna erbjuda Atom för Ecos, något vi kommer att berätta mer om efter sommaren och även bjuda in till webinar.

Digital Post

En annan nyhet är att det till hösten kommer stöd för att skicka handlingar med digital post, exempelvis Kivra.

Minut Miljö

Fler och fler av Ecos-kommunerna ser nyttan i färdiga e-tjänster direktintegrerade med Ecos, vilket vi tycker är jätteroligt! Idag erbjuder över 30 kommuner sina medborgare e-tjänster som är kopplade till Ecos. Här kan du läsa mer om nyttan i Kils kommun!

Arbetet med e-tjänsten för hälsoskyddsverksamhet, som i detta nu testas hos kund, fortsätter och den beräknas vara redo för lansering i höst. Dessutom kommer alla e-tjänster med fastighetssökning nu styras mot kommunkoden i Ecos. Håll utkik på miljorummet.abou.se!

Ecos som driftad lösning

Spara tid och pengar med Ecos som driftad lösning samtidigt som din kommun alltid har den senaste versionen av Ecos och en kontaktväg om något går fel. Det finns många fördelar med att låta Sokigo ta hand om driften. Ta gärna kontakt med oss om du vill diskutera vad detta skulle innebära för din kommun.

Ecos-gänget önskar dig en skön sommar med mycket sol☀️