CSM 4.0 – Dags att boka uppgradering

CSM 4.0 är baserad på en ny generation av underliggande teknik och arkitektur. Det medför att CSM innehåller såväl efterlängtade nya funktioner och en rad välkomna funktionsförbättringar för bl.a. utskrifthantering, mobilitet och säkerhet.

Nya moduler och möjligheter

I samband med releasen av CSM 4.0 lanserar vi även den helt nya modulen DWG Import/Export samt StreetSmart som vi vet att många har efterfrågat. Vi är även i full gång med en integration mot den OpenSource-baserade 3D-lösningen Cesium samt ett stöd för hantering av digitala översiktsplaner.

Mer utförlig information om nyheter, webvisningar och utbildning kommer inom kort!

Uppgradera CSM 4.0

Vi rekommenderar samtliga kunder att genomföra uppgraderingen med hänsyn till att både ingående programvaror (Tomcat, Java, Openlayers) har stort behov av modernisering och många omvärldsförändringar ställer utökade och förändrade krav på produkten exempelvis kring GDPR, säkerhet samt dator-mobil responsivitet.

Planera in din uppgradering redan idag

Ta kontakt med oss på Sokigo för att planera in uppgradering till CSM 4.0 samt för att få pris.

Har du CSM FAST och CSM FOLK behöver även dessa uppgraderas. Det är även särskilt viktigt då uppgraderingspaketet inkluderar stöd för Lantmäteriets nya Arken-koppling.

För kunder med egenutvecklade applikationer i CSM kan uppgraderingen innebära merarbete och kräva lite större insatser och eventuell tilläggsutbildning.

Vill du veta mer?

Greger Hellman – Affärsansvarig
greger.hellman@sokigo.com, 026-54 66 47

Fredrik Söderberg – Leveranschef
fredrik.soderberg@sokigo.com, 08- 586 235 02