Ta din organisation till nästa nivå med verksamhetsutveckling!

Vi är glada att kunna berätta att vi nu kan erbjuda dig och din organisation stöd i er verksamhetsutveckling. Vill du effektivisera och optimera era processer? Kämpar ni med att hitta rätt flyt i nya rutiner runt digitaliseringen? Oavsett var ni befinner er kan vi erbjuda hjälp och extra kraft att fortsätta framåt!

Ibland behövs en boost för att komma vidare – då finns våra verksamhetskonsulter där för dig. Med verksamhetskonsulting från Sokigo får du en extra resurs som har mycket god kompetens inom både verksamhet och verktyg.

Exempel på vad vi kan göra för dig:

Intern nod

Abous e-tjänster gör det möjligt för dig att digitalisera och effektivisera interna rutiner och processer i din organisation. Utöver det tekniska som ska på plats kan en verksamhetskonsult hjälpa er med hur ni bör sätta upp den interna siten när det gäller inloggning, signering, AD-koppling, attestfunktion och vad ni kan bygga för e-tjänster.

Integrationer

Gör dina verksamhetsprocesser digitala fullt ut! Med Abous e-tjänster kan ni integrera mot andra system, datakällor eller register och på så sätt få era processer att bli digitala ”hela vägen”. Det är oftast inte de tekniska bitarna som är utmaningarna utan det knepigaste brukar vara verksamhetsfrågorna. Hur ska integrationen fungera? Vad ska föras över/hämtas? Hur ska det fungera i Abou och i det andra systemet? Dessa bitar kan vår verksamhetskonsult hjälpa er med att ta fram ett lösningsförslag för.

Bollplank

Ibland är det svårt att sätta fingret på ett behov förrän det presenteras för dig. Boka ett möte med oss för att få idéer om vad som kan göras (och ofta har gjorts av andra kommuner) för att digitalisera din verksamhet med e-tjänster från Abou – och hur du går tillväga för att snabbt komma igång.

Kontakta din kundansvarige för att diskutera hur ett upplägg skulle kunna se ut för just din verksamhet och för att få en prisuppgift. Uppdragets omfattning kan gälla allt från ett tillfälligt stöd som en extra resurs till att vara en del i ett större projekt där det saknas resurser för att genomföra allt i egen regi, exempelvis där det krävs samverkan med flera leverantörer och/eller förvaltningar.

Möt Aleksander Kiriakow, verksamhetskonsult hos Sokigo

Innan sommaren hade vi på Sokigo förmånen att stärka upp teamet och välkomna Aleksander Kiriakow som verksamhetskonsult med fokus på e-tjänster och Abou-plattformen.

3 snabba med Aleksander:

Vad gjorde du innan du började på Sokigo?

Jag är en utbildad programmerare i botten, men har mest arbetat med affärsutveckling i olika branscher, både som anställd och egen företagare.

Vilka är de största utmaningarna inom verksamhetsutveckling enligt dig?

Det är tveklöst kopplingen mellan verksamheten och dagens informationsteknologi. Verksamheten har ibland inte full förståelse för vad man kan göra med Abou – och sällan kunskap om hur man gör det.

Vad tycker du är det bästa med att arbeta inom verksamhetsutveckling?

Att det är varierande arbetsuppgifter med möjlighet att skapa en otrolig samhällsnytta för väldigt många slutanvändare.

Vid frågor eller funderingar, kontakta gärna: