Gör dig redo för en höst fylld av ny kunskap

Anmäl dig till kurs i Focus Detaljplan och få de verktyg du behöver för att lyckas. Våra kurser är utformade för att passa både dig som är ny på Focus Detaljplan och dig som har arbetat med verktyget ett tag men vill uppdatera och fördjupa dina kunskaper. Utforska vårt kursutbud och hitta den utbildning som bäst matchar din nivå och dina behov. Säkra din plats redan i dag!

CAD-kurs för Focus-användare – 1 dag
Kursen är perfekt för dig som behöver grundläggande AutoCAD-kunskaper innan du går vidare till vår grundkurs i Focus Detaljplan.
Läs mer och anmäl dig här!

Grundkurs Focus Detaljplan – 2 dagar
Denna kurs är anpassad för dig som är ny användare i Focus Detaljplan. Kravet är att du har grundläggande kunskaper i AutoCAD.
Läs mer och anmäl dig här!

Repetition och nyheter i Focus Detaljplan – 1 dag
En kurs för dig med tidigare erfarenhet av Focus Detaljplan som vill ha en repetition av de viktigaste funktionerna och få en djupare genomgång av nyheterna i de senaste tre versionerna. Här är en kommentar från en tidigare kursdeltagare:
Repetition av viktiga delar som exempelvis hur planbestämmelser ställs upp på bästa sätt. Men jag tycker att allt som togs upp var viktigt och en riktigt bra repetition”
Läs mer och anmäl dig här!

Alla ovanstående kurser erbjuds både som webbkurser och med undervisning på plats i vår kurslokal i Sundbyberg.

Focus Detaljplan – leverans till NGP – 3 timmar via webb
Den här kursen är utformad för dig som behöver en översikt över leveransprocessen till NGP från Focus eller som vill fördjupa dina kunskaper för att utföra leveranserna korrekt. Här är kommentarer från tidigare deltagare:
”Det var bra med diskussionsfrågorna i mitten. Gör att vissa frågor kan väckas och att deltagarna får erfarenhet från varandra”
”Bra med visning av eventuella fel som kan uppstå vi leverans till NGP”
Läs mer och anmäl dig här!

Skräddarsydda kurstillfällen

Vi kan även erbjuda ett skräddarsytt kurstillfälle för dig och dina kollegor om ni är en grupp på minst fyra personer. Innehållet kan anpassas efter era specifika behov och önskemål. Kontakta Lena Johnsson för en diskussion kring vad som passar ert team bäst!

Varmt välkommen med din anmälan!

Har du frågor om kurserna, kontakta gärna: