Snön lyser vit på taken, endast tomten är vaken

Nu är julen här igen och ännu ett år närmar sig sitt slut. För oss på Sokigo har året varit både glädjande och innehållsrikt. Vi har haft förmånen att få träffa många kunder under våra webinar och kurser som genomförts under året. Vi ser redan nu fram emot att bjuda in till nya tillfällen under 2023.

Det har även varit ett stort intresse kring nätredigeraren TNE Editor och Nova TG som hanterar TA-planer, grävtillstånd och markupplåtelser. Förutom detta har vi haft en fortsatt ökande ström av kunder som vill gå över till våra driftade lösningar av applikationerna, vilket är jättekul!

Arbetet med moderniseringen av vår LV-plattform och vårt LTF-system har nu resulterat i att LV/LTF 6 kommer rullas ut med start under Q1 2023.

Webinar – nyheterna i LV 6

Håll gärna utkik efter våra kommande webinar där vi kommer presentera nyheterna i LV 6. Tillgången till, samt tillhandahållande och användning av, information kommer att förenklas och som kund kommer du själv att kunna skapa, anpassa och hantera både NVDB-data och din egen data. Det vi kallar, SBI, samhällsbärande information – en viktig förutsättning i en obruten digital samhällsbyggnadsprocess.

Inför julledigheten och årets slut vill hela gänget på trafik och gata önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Tillsammans tar vi nu sats mot ett spännande och ännu bättre 2023!