God jul och gott nytt år önskar team Bilflytt

Tack för det här händelserika året som varit fantastiskt på många sätt! Trots att de fysiska träffarna uteblivit även i år så uppskattas alla givande samtal som i stället har fått genomföras via telefon eller webb.

Arbetet med nästa version av Bilflytt pågår för fullt. I samband med release kommer vi bjuda in till webinar där vi visar de senaste nyheterna. Håll utkik i din e-post efter inbjudan som kommer inom kort!

Beroende på utvecklingen av Covid-19 så får se om det blir en fysisk eller digital kundträff under 2022. Däremot vet vi redan nu att Kommunträffen blir digital även under nästa år.

Nya kunder samt ökad drift hos Sokigo

Under året har ytterligare tre kommuner införskaffat Bilflytt. Vi välkomnar Huddinge, Gagnef och Kungälv till Bilflyttsfamiljen! Fler och fler kommuner har även valt att köra Bilflytt som en molntjänst vilket innebär att hela 75 % numera driftar sin tjänst hos Sokigo.

Jul och ledighet hägrar, ta vara på chansen att vila, äta, dricka, umgås och må bra! Vi ser fram emot fortsatt samarbete under 2022 och önskar dig en riktigt God Jul och Gott Nytt År! 🎅🎄
/Team Bilflytt