God jul och gott nytt år från Flex-teamet!

2022 har verkligen varit ett händelserikt år. Arbetet med vår Flex-produkt har gått vidare, bland annat har vi för Flex VA haft samarbeten med DHI för vidare flödesanalyser. Vi har också utvecklat ett samarbete med Ramböll gällande besiktning av gaturummet för import till Flex Gata. Två kommuner kommer gå i skarp drift efter nyår för att planera 2023 års beläggningar med denna nya paketering av tjänst och programvara.

Nya kunder och nytt utbildningskoncept

Vi välkomnar med glädje ett tiotal nya kommuner som väljer att satsa på Flex-plattformen för att hantera sina anläggningar. Under året har vi även, i samarbete med Karlstads kommun, tagit fram en ny paketering för utbildning som innehåller förinspelat videomaterial och övningsuppgifter att utföra på egen hand. Mer information om detta utbildningskoncept kommer nästa år!

2023 blir ett spännande år då vi släpper Flex 3.1 med den efterlängtade belysningsmodulen. Vi kommer också titta närmare på kompabilitet med ESRI programvara, vilket innebär att även kommuner som använder ESRI kan ta del av den smarta funktionaliteten i Flex-databasen.

Vi vill önska dig en riktigt skön jul och ett gott nytt år!🎅
/Flex-teamet