Ansök till vårt Summer Internship

Läser du på högskola och vill arbeta med systemutveckling efter din utbildning? Missa då inte chansen att söka Summer Internship hos Sokigo för sommaren 2018.

Genom Summer Internship har du möjlighet att få relevant erfarenhet för framtiden och chans till personlig utveckling. Samtidigt får du möta oss och se vilka vi är och vad vi brinner för. Vi älskar smarta digitala lösningar som gör skillnad för den enskilde medborgaren och samhället.

Klicka här för att läsa mer

Kom och jobba med oss för ett bättre samhälle!

Vi är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden samt marknadsledande i Sverige inom verksamhetsnära Geografisk IT.

Tillsammans levererar vi på Sokigo effektiva IT-lösningar som förenklar medborgardialog och verkar för ett bättre samhälle. Bättre nyttjande av data, att det ska vara lätt att skapa smarta medborgartjänster och automatiserade byråkratiska processer.

Vi brinner för att i nära samverkan med våra kunder utveckla metoder och lösningar för att skapa långsiktiga förbättringar för företag, miljö, samhälle och människor.

Lediga tjänster