Dekorativ bild med texten "Evolution nyhetsbrev q1"

Senaste nyheterna för dig som använder Evolution

Vi hoppas att du har haft en fantastisk start på året och att Evolution har varit till stor nytta i er verksamhet. Nu vill vi passa på att dela några spännande nyheter och kommande händelser med dig i årets första nyhetsbrev.

Region Östergötland – först ut med Evolution Minut

Region Östergötland är först ut bland Evolutions användare att gå live med tjänster från Evolution Minut.

Evolution Minut är som bekant vår paketering av färdiga e-tjänster direkt-integrerade med Evolution. Vi önskar Region Östergötland lycka till och ser fram emot att följa hur e-tjänstepaketeringen förenklar deras handläggningsprocess.

Har du frågor kring Evolution Minut, kontakta er kundansvarige.

Ikon för ny modul

Ny modul för hantering av närvaro

Vi har utvecklat en ny modul som gör det möjligt att hämta anmäld närvaro från Netpublicator till Evolution i syfte att underlätta protokollföringen.

En förutsättning för att nyttja denna modul är att ni har Netpublicators modul för närvaro. Kontakta gärna er kundansvarige om ni önskar en visning eller vill beställa modulen.

Ikon för kampanj

KAMPANJ

Förmånliga licenskostnader för modulerna Gallring och Arkivering

Just nu har ni möjlighet att utöka ert Evolution-användande genom att koppla på modulerna Evolution Gallring och Evolution Arkivering till ett förmånligt pris. Vid gemensam beställning av dessa två moduler erbjuder vi nu 20 % rabatt på licenskostnaderna.

Genom att arbeta med gallring och arkivering från ett ärendehanteringssystem till ett e-arkiv sparar organisationer mycket tid och resurser, genom att en mer effektiv dokumenthantering uppnås samtidigt som det säkerställs att regler och bestämmelser efterlevs.

Är du intresserad? Kontakta er kundansvarige för mer information eller skicka din beställning direkt till kundservice.

Vill du läsa om hur andra kunder arbetar med arkivering? Ta del av vårt kundcase med Rättviks kommun!

Ikon för kurs

Ny utbildning tillsammans med Useit

En extra rolig nyhet är att vi kommer att erbjuda utbildningar kring hur du bygger mallar i Evolution tillsammans med tillgänglighets-experter från Useit. Med hjälp av vår kombinerade kompetens får du kunskap om hur du skapar tillgänglighetssäkrade mallar som byggs och används direkt i Evolution.

Utbildningen kommer genomföras på distans och säljs som ett paket där varje organisation kan anmäla 3 deltagare. Skulle ni vilja anmäla fler deltagare gör ni detta genom att kontakta kurs.

Vi återkommer med mer information och detaljer gällande utbildningen inom kort – så håll utkik i din inkorg!

 

Ikon för webinar

Kommande webinar – senaste nyheterna i Evolution

Under våren kommer vi att bjuda in till nyhetswebinar där vi presenterar den senaste versionen av Evolution och aktuella uppdateringar kring modulerna. Bland annat kommer organisationer ha möjlighet att verifiera inloggning med hjälp av Identity Provider (IdP).

Ikon för tips

Tips

Visste du att du kan skapa egna utskicksmallar i Evolution?

När du ska distribuera handlingar från Evolution kan du högerklicka i meddelanderutan och välja ”Lägg till mall”. Där kan du sedan skapa standardmallar som samtliga användare på din enhet kan välja vid utskick.

I utskicksmallarna kan ni även välja att använda er av platshållare för metadata från systemet. Du infogar en platshållare genom att högerklicka på musen och välja vilken metadata du vill att meddelande ska hämta.

Vid frågor, kontakta gärna: