En julhälsning från Evolution-teamet

Det nalkas återigen ett årsskifte och förhoppningsvis kan vi se fram emot några sköna och lugna dagar under jul och nyår. I årets sista nyhetsbrev kan du bland annat ta del av nyheter från Evolution 2.29, nya kunder i Evolution-familjen och en julhälsning från affärsområdeschef Maria Lidholm.

Något som har varit extra kul under året är att vi har tagit stora kliv i utvecklingen av Evolution 3! Vår förhoppning är att 2024 ska innebära ännu större framsteg i arbetet med den webbaserade generationen av Evolution. Ett smakprov som du redan nu kan koppla till din nuvarande klient är modulen Evolution Web som integrerats med Office Add-in 2 för att skapa en sömlös hantering av Worddokument.

Det har även blivit påtagligt för oss på Sokigo att det kommande årets val närmar sig. Många har bokat uppgraderingar och därmed är vårt leveransschema redan nu fullt stora delar av nästkommande halvår.

Kundservice

Vår kundservice har öppet som vanligt alla dagar utom de röda dagarna under julveckorna, öppettiderna är måndag till fredag kl.08.00-17.00.

Version 2.29 av Evolution har släppts!

Nu har vi lanserat och börjat leverera version 2.29 av Evolution. Du hittar den fullständiga versionsinformationen på Evolutions KDB.

Ett urval av efterfrågade nyheter:

  • Du kan nu ange slutdatum för när en behörighet ska sluta gälla för en viss enhetsanvändare. Efter detta datum sätts användaren som passiv vilket passar perfekt om du har tillfällig arbetskraft i din organisation
  • Ny funktion för att rensa behörighet för mappar på ett smidigare sätt
  • Möjlighet att tilldela ny rättighet, “Avbryt utcheckning för andra”, vilket ger användare behörighet att avbryta utcheckning för andra användare
  • Upprätta alla, eller valda, dokument för ett helt ärende
  • Nu kan du flytta flera mötespunkter till annat möte på samma gång
  • Möjlighet att på nytt generera samtliga paragrafer för ett möte
  • Möjlighet att lägga till mottagare från distributionen direkt till ett adressregister

För att beställa och planera in uppgradering, kontakta din kundansvarige.

Evolution-familjen har fått tillökning

Vi är mycket glada och stolta över att välkomna två nya kommuner som valt Evolution – Trollhättan kommun som har påbörjat installation och utbildning samt Ekerö kommun som är i planeringsfasen för att påbörja sitt införande.

Evolution Webb och Office Add-in 2

Vi vill påminna dig om nyheten att vi har slagit ihop Evolution Webb och Office Add-in 2 till en produkt. Detta i syfte att kunna erbjuda ett webbaserat komplement till befintliga klienter – nu dessutom till ett fördelaktigt pris.

Evolution Web gör det även effektivt och enkelt för dig och din organisation att skicka och dela länkar internt.

Har du som kund redan en av modulerna så finns dessutom ett uppgraderingserbjudande. Är du intresserad? Hör av dig till din kundansvarige för mer information eller om du önskar göra en beställning innan året är slut. Fakturering kan vid önskemål göras i förskott.

God jul – en hälsning från Maria

“Så var ytterligare ett år snart till ända. Ett år som har innehållit en hel del för alla oss som jobbar med Evolution. Vi har fått hälsa Bengtsfors, Ekerö, Eskilstuna Strängnäs Energi och Miljö, Landskrona och Trollhättan välkomna till Evolution-familjen. Det är fantastiskt kul att vår kundgrupp växer och att vi får lära känna fler kommuner i Sverige.

Arbetet med att utveckla nästa generation av Evolution, Evolution 3, har trappats upp under året och vi är nu fler utvecklare än någonsin tidigare som arbetar med projektet. Vi har stora förhoppningar om att kunna lansera en första version under nästa år.

Vi har haft ett enormt tryck på våra leveranser under året vilket har lett till långa kötider för uppgraderingar och modulinstallationer. Förutom att leverera arbetar vi med att effektivisera och automatisera våra leveranser i kombination med att utöka teamet. Under detta pågående arbete är vi oerhört tacksamma för ditt tålamod.

Till sist vill vi tacka för alla fina omdömen vi får i vår kundservice. Fortsätt höra av dig till oss med dina frågor och funderingar så ska vi hjälpa dig på bästa sätt!

Vi ses nästa år!”

Maria Lidholm, affärsområdeschef Digital Service

Avslutningsvis vill hela Evolution-teamet, från utvecklare och leverans till kundservice och kundansvariga, önska dig en riktigt god jul och gott nytt år!

Kontakt: