Julen är i antågande och det nya året knackar på

2022 har varit ett innehållsrikt år för Sokigo i stort och för Bilflytt i synnerhet. Vårt utbud till kommunerna har utökats och flera synergier med systerbolag inom Addnode-familjen har växt fram. Bilflytt har inte varit något undantag och en ny version med kopplingar till andra lösningar inom Sokigo har släppts. Allt detta för att underlätta än mer för våra användare i deras vardag.

Året har bjudit på webinar, utbildningar och SvePark-mässan. Bilflyttsfamiljen har fått tillökning av flera nya kommuner och vi har publicerat en artikel med fokus på flytt av elsparkcyklar i samband med ett studiebesök i Nacka.

Inför 2023 vilar vi dock inte på hanen och redan nu pågår planering inför att de nya reglerna gällande bilmålvakter ska tillämpas i Bilflytt. Vi planerar även att hålla fysiska workshops under det kommande året såväl som nya webinar, så håll utsikt i din inkorg!

En dag i Nacka

I somras fick jag, Aris Kolovos, äntligen möjlighet att åka på ett studiebesök i Nacka kommun. Som systemleverantör och i synnerhet som produktägare är det viktigt att förstår såväl användarens behov som lösningens roll i användarens verksamhet. Här kan du läsa om besöket.

Tack Nacka kommun och trafikenheten för att jag fick komma och hälsa på – det var en otroligt trevlig och lärorik dag!

Inför julledigheten och årets slut vill hela Bilflyttsteamet önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Tillsammans tar vi nu sats mot ett spännande och ännu bättre 2023!