Vill du jobba med VB6, C# och .NET på ett växande produktbolag?

Vi vill stärka upp vårt utvecklingsteam och söker efter dig som vill arbeta brett med utveckling av flera produkter. Vi arbetar i små team, så vi ser gärna att du trivs med det. Huvudsakligen kommer du att arbeta med VB6, C# och .NET.
Hos oss får du arbeta tillsammans med engagerade och trevliga kollegor. Vi har öppen kultur i en platt organisation som ser till dina behov som individ.

Vem är du?
Du är nyfiken på ny teknik, driven, prestigelös och har lätt att kommunicera med andra. Du kan sätta dig in i befintlig kod och gillar att utmanas med både nyutveckling och underhållsutveckling. Du är noggrann, ansvarstagande, kommunikativ och kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi ser helst att du har erfarenhet av följande (meriterande i parentes):
– Programmeringsspråk: VB 6 ( C#, VB.NET )
– Backend: SQL Server ( EF )
– Webbutveckling: Javascript ( ASP.NET, Knockout, DevExtreme)
– Verktyg: TFS, Windows Server

Om Sokigo
Sokigo är Sveriges största leverantör av systemlösningar för den kommunala marknaden. Vi är ett ambitiöst företag som brinner för långvariga relationer och att skapa lönsamhet för våra kunder.
Som anställd hos oss får du kompetensutveckling, fast lön, pensionsförsäkring, friskvårdsbidrag och andra förmåner. Du får jobba med 160 trevliga och engagerade arbetskamrater runt om i landet. Vi är en del av koncernen Addnode Group.

Placeringsort

På vårt kontor i Helsingborg.

Ansökan
Är du intresserad av tjänsten, eller har några frågor? Skicka personlig presentation samt CV eller eventuella frågor till kevin.james@sokigo.com utvecklingschef på Sokigo. Vi undanber oss frågor från rekryteringsbolag.